Tragedia din Clubul Colectiv din Bucureşti (30 octombrie 2015), când, în urma unui incendiu au pierit 62 de persoane şi alte câteva zeci au suferit arsuri, a lovit puternic în scena rock underground din România. Pe lângă artiştii din Goodbye To Gravity, care îşi lansau al doilea album discografic, au pierit şi alţi tineri artişti din diferite formaţii, precum şi numeroase alte persoane prezente la eveniment.

Dacă unele persoane au trecut cu bine primul capitol, spitalizarea, unde s-au stabilizat din punct de vedere medical, nu trebuie uitat că un nou capitol foarte important începe pentru ele: drumul până la recuperarea finală înseamnă luni întregi de tratamente, iar pentru unii costurile acestora nu sunt deloc de neglijat.

colectiv dec

 

Asociaţia Promusic Events a dorit să se implice activ în sprijinirea celor afectaţi de această tragedie, cu atât mai mult cu cât 4 dintre victimele tragediei sunt persoane implicate activ în Promusic Events & Maximum Rock.

Artiştii străini au fost impresionaţi de acest eveniment nefericit şi au dorit să-şi arate sprijinul, astfel că au donat diferite articole spre a fi licitate de către cei interesaţi.
Primele produse disponibile pentru licitaţie sunt venite din partea artiştilor: Helloween, Opeth, Katatonia, Tarja Turunen, Paradise Lost, Manticora etc, iar în scurt timp lista se va îmbogăţi cu noi articole.

Pe lângă licitaţii, cei interesaţi să sprijine victimele din Colectiv pot face donaţii în bani (orice sumă este binevenită) urmând paşii de pe pagina: http://www.maximumrock.ro/colectiv.

Formaţiile interesate să sprijine această campania ne pot contacta la: colectiv@maximumrock.ro

Toate fondurile obţinute vot fi redirecţionate spre victimele din tragedia de la Colectiv.

Share This