FUCK YOU! DRACU este o formație de hardcore punk înființată în anul 2016 în comuna Valu lui Traian, lângă Constanța. Trupa a susținut mai întâi un număr de concerte în Constanța, urmând să vină la București în 2017, pentru a avea deschidere unui public mai mare.

Stilul muzical FUCK YOU! DRACU a fost comparat cu GG Allin, Dead Kennedys și The Mentors, cei din urmă fiind o referință pentru costumațiile pe care membri le poartă pe scenă. Dorind să păstreze anonimatul, formația apare pe scenă numai în glugi negre de călău, deși membri sunt cunoscuți a fi asociați cu proiecte de muzică precum CARDINAL, PAVILIONUL 32, ROTHEADS, SEX PULA PISTOL, COLD BRATS și TAXI.

Materialul ”FUCK OFF AND DRACU” este debutul discografic al trupei, conținând șapte cântece axate puternic pe versuri și livrate fără compromisuri. Influențe de thrash metal și grindcore completează albumul, însumându-se într-un material consistent și puternic de punk românesc.

FY!D au susținut concerte în București, Constanța, Cluj-Napoca și Craiova, inclusiv la festivaluri de metal precum Old Grave Fest și Metal Bunker.

Mai multe detalii despre viitorul trupei vor fi anunțate pe pagina de facebook FUCK YOU! DRACU.

IA-ȚI SFATURILE (ȘI BAGĂ-ȚI-LE):

 

BANDCAMP: www.fuckyoudracu.bandcamp.com

Share This