Funeral Baptism, noua surpriză a Black Metal-ului bucureştean, anunţă, la scurt timp după lansarea celui de-al doilea EP, “Gate”, colaborarea cu Loud Rage Music pentru viitorul album de studio preconizat să apară în a doua jumătate a anului în curs.

Între timp, “Gate”, recent lansatul EP secund al trupei, şi primul în formula de duo, este disponibil acum pentru streaming şi download gratuit aici: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/funeral-baptism-gate, o mică avanpremieră a ceea ce va urma să ne ofere Funeral Baptism pe albumul de debut.

Formaţia Funeral Baptism s-a înfiinţat în anul 2014 în Villa Gessel, Argentina de către chitaristul Damian Batista. În acelaşi an este lansat EP-ul “Blasphemous Desires”, abordînd un stil direct de black metal cu o uşoară notă atmosferică.

În anul 2016 formaţia este relocalizata în Bucureşti, iar o dată cu includerea noului solist, Liviu Ustinescu, Funeral Baptism lansează un nou EP intitulat “Gate”.

Acest nou material discografic introduce o latură mai agresivă în stilul formaţiei, incluzînd o influenţă din death metal dar reţinând latura atmosferică găsită pe primul EP.

În momentul de faţă grupul e compus din:

Damian (ex-Akral Necrosis) – chitară/bass
Liviu (Din Umbră) – voce/versuri

Contacte:

Funeral Baptism:
www.facebook.com/FuneralBaptismBM
funeralbaptism.bandcamp.com
funeralbaptism@gmail.com

Loud Rage Music:
www.loudragemusic.com
www.loudragemusic.bandcamp.com
www.facebook.com/loudragemusic

Share This