MUM-51-17septJoi, 17 septembrie 2015, în Club Fabrica (Bucureşti): Galadriel şi Tiarra la Metal Under Moonlight ediţia a 51-a!

Galadriel, cea mai creativă formaţie de extreme dark metal din Slovacia, se întoarce la Bucureşti după doi ani! Şapte albume lansate în 20 ani reprezintă o discografie consistentă, depăşind performanţele tuturor celorlalte trupe din undergroundul slovac! După ce au deschis de-a lungul anilor showurile unor formaţii grele, precum Rotting Christ, Enthroned, Voivod, Swallow The Sun, Insomnium şi după câteva participări la festivaluri de top din Europa, pe 17 septembrie Galadriel lansează în Bucureşti noul material, “Lost In The Rhope Wood”.

Una din cele mai active formaţii româneşti, Tiarra a fost alegerea perfect naturală pentru a energiza Fabrica pe 17 septembrie. Cu un al doilea album lansat în 2015 (“X”), Tiarra nu va fi o simplă trupă de deschidere pentru Galadriel, ci invitaţii speciali ai slovacilor!

Joi 17 septembrie 2015, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Preţul biletului: 20 lei (se acceptă rezervări, cu plata în avans – relaţii la 0722.814.991).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afară clubului. Stand de CD-uri şi tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Share This