Anul acesta formațiile care doresc să participe la concursul GBOB vor achita o taxă de înscriere. Grupurile muzicale trebuie mai întâi să-și completeze profilul pe site-ul nou: http://gbobunited.com/gbob-romania/register/

Formularul de înscriere pentru competiția GBOB România din 2016 se află aici: http://www.gbob.com/battle-national.html/romania#bandreg

Taxa de înscriere este 98 de lei de formație.

Suma se depune în contul: Asociaţia „Sunetul Muzicii, cu sediu în Cluj-Napoca, jud. Cluj, cu CIF 33130597, titular al contului RO85BTRLRONCRT0247342501 deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea: Donație pentru GBOB România 2016.

După confirmarea donației începe promovarea formației tale în concurs.

Înscrie-te acum!

Formațiile finaliste de la GBOB România 2015 se pot înscrie GRATIS la ediția din 2016.

Ce este GBOB România 2016?

GBOB-ianGBOB România este mai mult decât o simplă competiție muzicală.

Pentru publicul amator de concerte LIVE, este șansa de a vedea (în medie) 12 formații de genuri muzicale diferite într-o singură seară pe scena unui festival de club; este o ocazie deosebită de a descoperi formații noi și de a susține vedetele locale înscrise în competiție.

GBOB România este o comunitate artistică, muzicală, care invită formațiile din localități diferite pe plan regional precum și oamenii activi din industria muzicală pe plan național în aceeași locație pentru un spectacol-festival de club care durează câteva ore.

G-BOB România oferă prilejul deosebit ca artiștii să se cunoască între ei și să se cunoască cu oamenii din industrie invitați în juriu. Deasemenea, cei din juriu (care în mare parte vin din afara localității Semifinalei G-BOB unde participă) au ocazia să se cunoască între ei.

Semifinalele GBOB România sunt de fapt întâlniri organizate pentru realizarea unor colaborări și confirmarea unor schimburi de experiență pentru cei care știu să se folosească de această ocazie.

Mai multe despre ce este GBOB România, gasești aici.

Concursul GBOB România aduce formații de genuri diferite mai aproape. O nouă dovadă a acestui lucru este concertul organizat de Dark Side Booking în 5 februarie 2016 la București.

La lansarea celui de-al doilea EP semnat The Kryptonite Sparks: „A doua undă de bruiaj”, va cânta și Nouă Ani Lumină.

The Kryptonite Sparks (Botoșani) și Nouă Ani Lumină (Iași) sunt cele două finaliste GBOB 2015 calificate din Semifinala GBOB Moldova (19.SEP).

Pe 5 februarie 2016, Dark Side Booking Academy demarează a treia parte a programului Dark Side Nights. În 19 februarie aduc pe aceeași scenă din București finalistele de la Semifinala GBOB Muntenia 2015, The Purple Dandies și Basska.

O nouă regulă: participarea la alte concursuri

Deoarece scopul fiecărei formații este de a avea șanse maxime de calificare în etapa a doua a concursului (la Finala națională GBOB) prin Votul Juriului și prin Votul Publicului, se interzice participarea la alte concursuri muzicale în localitatea Semifinalei GBOB la care participă Artistul cu două săptămâni înainte și două săptămâni după data Semifinalei (spre exemplu, pentru a participa la Semifinala GBOB Muntenia în 18.MAR.2016, formațiile nu au voie să urce pe scenă la alte concursuri muzicale din București în perioada 3.MAR – 1.APR.2016).
Dacă Formația este găsită vinovată de încălcarea acestei reguli (dacă Artistul ascunde această informație, se califică în etapa a doua a concursului – și organizatorii află ulterior de această încălcare a Regulamentului), Formația în cauză va fi descalificată din concurs, și va fi înlocuită în Finală de formația de pe locul 3.

Regulamentul complet îl găsiți aici.

Află cum să devii voluntar la GBOB România!

https://www.facebook.com/notes/gbob-romania/fii-voluntar-la-gbob-rom%C3%A2nia/910014572440020

Revista Presei

13.IAN.2016. Definite Rock
13.IAN.2016. Jurnal Rock
13.IAN.2016. Știrile CZB. Muzica Europei, Radio Arthis (min. -36 la – 30)
13.IAN.2016. Let’s Rock
15.IAN.2016. Jurnalul Bihorean / Bihon.ro
20.IAN.2016. Interviu cu Rares Totu la Semifinala GBOB Mureș

Share This