Htethtemeth decNu înțelegem atitudinea organizatorului acestui concurs, Richard Constantinidi, și nici motivele pentru care încearcă să acopere cu noroi o colaborare, spunem noi destul de frumoasă și fructuoasă (mai ales pentru domnia sa).

Cu amărăciune observăm că din parteneri de încredere ai competiției am ajuns să fim trecuți la “și alții”, excluși fără motiv din comunicatele de presă și chiar jigniți, în condițiile în care noi ne-am respectat angajamentele. Dacă așa înțelege domnia sa să trateze o relație partenerială, ne rezervăm dreptul ca, pe viitor, să tratăm această competiție așa cum considerăm de cuviință.

N-o vom exclude din comunicările noastre, pentru că am face o nedreptate trupelor românești implicate și nici nu încercăm să declanșăm o polemică care nu ar aduce beneficii niciuneia dintre părți, drept pentru care vă prezentăm materialul următor.

Premiile acordate la Finala GBOB România 2015

  • Cap de afiș la Festivalul de Teatru Târgoviște, organizat de actorul Liviu Cheloiu, care a prezentat Finala GBOB România – Basska (București);
  • Prezența în program la ARTmania 2016 – Vespera (Cluj-Napoca/Germania);
  • Premiul SySound Studios (2 zile în studio) – No Antidote (Craiova);
  • Contract cu casa de discuri Universal Music România – Invader (Lupeni);
  • Locul 2: The Kryptonite Sparks (Botoșani) – în caz de forță majoră, dacă formația de pe locul 1 nu poate să ajungă la Finala mondială, formația de pe locul 2 va reprezenta România;
  • Locul 1: Hteththemeth (Brașov) – va reprezenta România la Finala mondială GBOB.

Felicitări tuturor trupelor participante și multă baftă!

Share This