Gojira, cea mai cunoscută trupă de metal francez, concertează în data de 4 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival! Alături de ea vor urca pe scenă The Blackmordia, una dintre cele mai tinere şi energice trupe metal din Franţa, şi elveţienii de la Xaon care au făcut furori la ediţia din 2016 a festivalului METALHEAD Meeting.

PROGRAM:
19:00 – Acces Public
19:30 – 20:00 – XAON
20:30 – 21:15 – The Blackmordia
21:45 – 23:15 – Gojira

REGULI DE ACCES
Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la 19:30! După deschiderea porţilor, puteţi sosi la orice oră doriţi pentru a vă vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.

1. Este interzis accesul cu:
– sticle, conserve;
– mâncare sau băuturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase;
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
– umbrele (va rugăm în caz că se anunţă ploaie să veniţi cu pelerine);
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil);
– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
– animale de companie;
– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca şi NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare în locaţie toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La locaţie va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

2. Jetoane
– În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. – Vânzarea produselor pe baza de jetoane facilitează o servire mai rapidă
– Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

3. Accesul copiilor
– Copiii cu vârstă sub 7 ani au acces gratuit şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.
– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de către un adult posesor de bilet valid.
– Organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor fără căşti de protecţie! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete şi brăţări
– Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid pentru care se primeşte o brăţară. Păstraţi brăţările la mâna pe toată durata evenimentului, dacă o pierdeţi sau o rupeţi va trebui să cumpăraţi alt bilet!
– Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de o zi, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să între din nou, vor trebui să-şi cumpere alte bilete.
– Brăţări: Posesorii de bilete la categoriile Golden Circle vor primi la acces brăţări speciale ce le permit accesul în zona în care au biletele. Brăţările trebuie păstrate la mână, exact aşa cum au fost puse, pe toată durata evenimentului. Brăţările nu sunt transmisibile şi nu trebuie desfăcute sau deteriorate. Posesorii bilete Golden Circle pot stă şi în zona Acces General, unde există atât locuri pe scaune, cât şi locuri în picioare. Posesorii de bilete la Acces General nu vor primi brăţară.

BILETE:

Abonamentele pentru Metalhead Meeting se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara la următoarele preţuri:

– Presale: 90 de lei Acces General şi 130 de lei Golden Circle
– La intrare, în ziua concertului: 100 de lei Acces General

De asemenea, până în ziua concertului este disponibil şi pachetul promoţional Five Pack, la preţul de 360 de lei, ce va oferă 5 bilete la preţ de 4 în zona Acces General! Acesta se găsesc pe www.iabilet.ro

Sunt disponibile şi pachete la oferta prin care puteţi vedea concertul Gojira de pe 4 iulie (tot de la Arenele Romane) la pachet cu festivalul Metalhead Meeting, dar şi pachete pentru show-ul Evanescence de pe 29 iunie (Arenele Romane), concertul Gojira de pe 4 iulie şi festivalul Metalhead Meeting. Acestea sunt disponibile pe www.iabilet.ro, aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-gojira-fr-la-arenele-române-28395/

Persoanele care au achiziţionat pachetele Evanescence + Gojira + Metalhead Meeting sau pachetele Metalhead Meeting + Gojira vor primi pe mail invitaţia aferentă concertului Gojira din 4 iulie.

Gojira la Arenele Romane este un eveniment marca METALHEAD.

Share This