gtg-4iunMetaliștii de la Goodbye To Gravity vor cânta pe data de 4 iunie 2015 în clubul Mojo din Centrul Vechi din București. Trupa va cânta atât piese de pe apreciatul album de debut, precum și o serie de piese noi, în avanpremiera noului material discografic, ce urmează a fi lansat în toamnă. Show-ul din Mojo este o ultimă șansă să vă întâlniți cu piese precum “The Cage”, “Vanishing Point” sau “Back To Life” într-un club din București până la concertul de lansare al noului disc.

“Este întotdeauna plăcut să “revii la rădăcini”. Nu vom uita niciodată primul concert Goodbye To Gravity din Mojo la care ne-am invitat prietenii, pentru a vedea cum se descurcă trupa și în afara sălii de repetiție.”, spune basistul trupei, Alex Pascu.

“Mojo este unul dintre puținele locuri în care ne simțim ca acasă, indiferent dacă suntem pe scenă sau în fața ei. Un concert în Mojo ne aduce întotdeauna foarte aproape de public și se creează foarte ușor o punte de energie pozitivă între trupă și fani”, adaugă vocalistul formației, Andrei Găluț.

Accesul publicului în spațiul de concert se face începând cu ora 21:00, iar biletele, în valoare de 15 lei, se pot achiziționa la intrare, doar în ziua concertului.

De asemenea, trupa va pune la dispoziția fanilor, la prețuri promoționale, atât merch (tricouri, hanorace etc), cât și ultimele exemplare ale discului de debut în ediție specială limitată (First edition – 20 page booklet).

Goodbye To Gravity vor cânta în această vară la festivalul “I Am The Rocker”, desfășurat la Romexpo pe 4-5 iulie, alături de nume importante ale scenei rock precum Dream Theater, Carcass și Soulfly.

Share This