Goran Bregovic se întoarce în România alături de Wedding and funeral orchestra, pentru un show de senzaţie care va purta fanii prin toate albumele şi hiturile care l-au făcut celebru!

Evenimentul va avea loc pe 29 septembrie la Arenele Romane din Bucureşti. În deschiderea concertului vor urca pe scenă Bosquito şi Timpuri Noi.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile online pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet, dar se vor găsi şi la intrare, în seara concertului.

PROGRAM:
19:00 – Open Doors
19:30 – 20:00 – Timpuri Noi
20:20 – 21:00 – Bosquito
21:20 – 23:00 – Goran Bregovic

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la 19:30! După deschiderea porţilor, puteţi sosi la orice oră doriţi pentru a vă vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.

1. Este interzis accesul cu:
– sticle, conserve;
– mâncare sau băuturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase;
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
– umbrele (vă rugăm în caz că se anunţă ploaie să veniţi cu pelerine);
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil);
– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
– animale de companie;
– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca şi NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare în locaţie toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La locaţie va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

2. Jetoane
– În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
– Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă
– Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

3. Accesul copiilor
– Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.
– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de către un adult posesor de bilet valid.
– Organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor fără căşti de protecţie! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc să între din nou, vor trebui să-şi cumpere alt bilet.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziţionarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Accesul în zonele A şi B se face pe baza brăţării primită la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces şi în Zona C a festivalului. Posesorii de bilete în Zona C nu vor primi brăţară. Zona C se află exact în spatele zonei B şi asigură acces şi pe scaunele din Arenele Romane, mai puţin sectoarele K şi E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun dar spectatorii pot coborî în Arenă în zona B sau C.

Harta Bilete: http://www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locaţie, acestea neavând numere alocate.

BILETE

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică www.iabilet.ro/reţea adică în Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00 – 22:00) Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara şi la intrare în ziua evenimentului.

În ziua evenimentului, la intrare, biletele vor avea următoarele preţuri:
– Categoria A (Cu loc în tribună în sectoarele K şi E) – 200 lei;
– Categoria B (Fără loc, în faţa scenei) – 130 lei;
– Categoria C (Cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă) – 100 lei.

Concertul are loc în aer liber! Consultaţi programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert. Pentru acest concert vor fi puse în vânzare doar 4000 de bilete pentru a avea suficient spaţiu de dans.

Arenele Romane – Parcul Carol, strada Cuţitul de Argint nr 3, Bucureşti.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This