La cererea publicului, Goran se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a reedita un show de senzație care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au făcut celebru, într-o companie selectă. Showul va avea loc pe 2 aprilie la Sala Palatului din București și se va chema “Three Letters From Sarajevo”, ca cel mai recent album al artistului.

Vă reamintim că au mai rămas doar două săptămâni de Earlybird în care veți mai putea găsi pe www.iabilet.ro bilete la prețuri speciale: Cat. A 240 lei, Cat. B 160 lei, Cat. C 115 lei și Cat. D 85 lei.

Ulterior biletele se vor scumpi și vor avea următoarele prețuri:
– Presale 1 – până pe 15 martie – Cat A 250 lei, Cat B 170 lei, Cat C 125 lei, Cat D 90 lei
– Presale 2 – până pe 2 aprilie – Cat A 260 lei, Cat B 180 lei, Cat C 135 lei, Cat D 95 lei
– La intrare – Cat A 270 lei, Cat B 190 lei, Cat C 145 lei, Cat D 100 lei

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 20:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This