Trupa GOTHIC din Petroşani se reîntoarce în Bucureşti pentru a-şi lansa mult aşteptatul album “Demons”, pe data de 10 februarie în Clubul Fabrica. În deschidere vor cânta prietenii de la L.O.S.T..

Este un concert de neratat, care va fi presărat cu foarte multe suprize ce vor fi anunţate pe parcurs. Până atunci, fiţi cu ochii pe pagina evenimentului pentru a fi la curent cu noutăţile:
https://www.facebook.com/events/1718830891770168/

gothic-a2-poster-v2GOTHIC – Heavy Death Metal
https://www.facebook.com/Gothic.România/

L.O.S.T. – Melodic Death Metal
https://www.facebook.com/wearelost/

══════════════

BILETE:
20 de lei – presale în reţeaua iabilet.ro
25 de lei – la intrare, în ziua concertului

https://www.iabilet.ro/site/event/26919/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), Hard Rock Cafe, dar şi la Clubul Quantic, precum şi în ziua concertului la intrare.

Vineri, 10 februarie 2017, ora 19:00
Bucureşti, Club Fabrica – Str. 11 Iunie, nr. 50

══════════════

GOTHIC este una dintre trupele de referinţă pentru muzica metal din România. Trupa a fost înfiinţată în decembrie 1992 de Alin Petruţ în oraşul Lupeni (Hunedoara). Deja activând de peste 20 de ani, trupa a prestat în peste 500 de concerte atât în ţară cât şi în străinătate, având peste 100 de apariţii difuzate în emisiuni de specialitate pe posturile naţionale de radio şi televiziune, cât şi articole şi interviuri apărute în cele mai mari publicaţii din România şi străinătate.
Albumul de debut “Touch of eternity” (1998 Bestial Rec) a fost unul dintre cele mai bine vândute albume din metalul românesc în anii 90, piese ca “Anguish”, “Regrets” şi “Memorial Winter” devenind adevărate hituri, cântate în cor de către fani la concertele trupei. Celebra publicaţie germană Metal Hammer a acordat nota 9 (din 10) acestui album.
În 2012 Gothic a câştigat concursul WACKEN METAL BATTLE, competiţie naţională, concertând cu succes la Wacken Open Air.
În 2015 trupa a intrat din nou în studioul Consonance din Timişoara pentru a înregistra tobele pentru noul album – “Demons”. Restul de intrumente au fost înregistrate în studioul propriu al trupei, albumul fiind mixat de Alin Petruţ în colaborare cu Nimrod Szedlacsek (Corvin Studio Cluj). În octombrie 2016 formaţia a anunţat colaborarea cu Loud Rage Music, pentru distribuţia acestui nou album.

Formaţia L.O.S.T. a luat fiinţă în martie 2004, după una din repetiţiile formaţiei Abigail în care activau în acel moment 3 dintre membri (Vlad, Dragoş, George). După scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alătură trupei.
Având membri cu o experienţă îndelungată în scena românească, de peste 20 ani, ce a cuprins, printre altele, numeroase premii la festivaluri, apariţii radio-tv precum şi 4 albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae şi Warganism, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reuşite şi cu un nucleu de fani devotaţi în continuă creştere.
Trupa a susţinut concerte în 2005-16 împreună cu trupe ca Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, SepticFlesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall, Moonspell, Lake of Tears, Hypocrisy, Amorphis sau Cannibal Corpse.
Cel mai nou produs discografic al trupei este un album live (o premieră pentru scena românească), “L.O.S.T. Live at Metalhead Meeting”, lansat în luna februarie 2014 şi promovat printr-o serie de concerte în România şi Bulgaria, astfel aniversând şi 10 ani de activitate ai trupei.
În luna iulie 2016 trupa a lansat un nou single şi video, “World War Cup”, melodie de pe coloana sonoră a scurtmetrajului animat cu acelaşi titlu ce va fi lansat la finalul anului, iar în octombrie 2016 a participat cu melodia “Heed the Call” la albumul “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”.

Share This