Reîncep serile Embargo Hub la Dudeştii-Vechi. Proiectul s-a născut o data cu cea de-a doua ediție a festivalului Embargo Fest, 16-19 mai, 2019 și a apărut din dorința de a crea evenimente culturale în zona rurală a județului Timiș. Embargo Hub se adresează tuturor categoriilor de vârsta, dar este special tinerilor.

Atelierele de graffiti, expozițiile de pictură, concerte și party-uri, degustare de produse tradiționale și spectacolele de teatru pentru copii sunt câteva dintre activitățile propuse în cadrul proiectului Embargo Hub. Un alt scop al acestui eveniment este promovarea artiștilor  locali, astfel încât întreaga comunitate sa retrăiască emoția Embargo Fest sub umbrela noului proiect.

Prima serie de evenimente Embargo Hub a avut loc în perioada 19-20 iulie și a adunat peste 300 de într-o fostă bază agricolă, lângă gară, la Electric Base, spaţiu special amenajat în cadrul Embargo Fest, cel mai mare festival din zona de vest rurală.

„Noi credem ca viitorul acestei zone este agricultura si nu sondele de gaze si petrol”.  Acesta este mesajul Embargo în contextul în care toată Câmpia de Vest este concesionată spre exporare si exploatare de gase și petrol, deja s-au ridicat mai multe sonde în zona Jimbolia, Dudestii-Vechi și Beba-Veche.

În paralel cu Embargo Hub se desfășoară și zilele comunei, eveniment organizat de Primaria din Dudestii-Vechi iar pe scena din centrul comunei va urca sambata 17 august, Neda Ukraden, un artist care este foarte indragit în Banat. Așadar vă asteptam si aveti toate motivele să veniți în august la Dudestii-Vechi, în cea mai mare comunitate de bulgarii din Romania.

Embargo Hub este organizat de Asociatia Culturala Embargo cu sustinerea: Consiliului Judetean Timis, Asociatia pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, Uniunea Bulgara din Banat, Primaria Dudestii-Vechi, Gunter Solar, Asociatia Art Protocol și Emiliana West Rom.

Vineri, 16.08
Locație: Electric Base
—> 23:00 – Midiportal
—> 01:00 – concert Grave for Sale
—> 02:00 – Zoleevee
—> 04:00 – Navzar/Midiportal

Sâmbătă, 17.08
Locație: Sediul UBBR, Dudeștii-Vechi
—> 16:00 – Ia Călătoare, expoziție de costume tradiționale și atelier de cusut organizat de Asociația Culturala ART Protocol
—> 17:00 – atelier de pictură pe față și tatuaje pentru copii
—> 18:00 – Ursul Păcălit de Vulpe, Teatrul Merlin.

Locație: Electric Base
—> 23:00 Midiportal
—> 01:00 Adriano Nunez
—> 03:00 Chriss Zahary
—> 05:00 Midiportal

*Accesul la activitățile desfășurate la sediul UBBR sunt gratuite.
**Accesul la Electric Base se face începând cu ora 22.00
*** suport artist: 15 lei/zi, 25 lei/2 zile
****Camping și parcare gratuită!

Mai multe informaţii găsiţi pe www.embargofest.com, www.facebook.com/embargofest şi www.instagram.com/embargofest

Share This