Grimus lansează cel de-al doilea single și videoclip de pe noul album, Unmanageable Species. Materialul va fi disponibil din 23 februarie și se lansează tot atunci printr-un concert live, la Fratelli Studios.

Clipul piesei „Piblokto” a fost filmat la finalul lunii ianuarie, în Cluj, și îl are ca regizor pe același Iustin Andrei Surpanelu, cel care semnează regia și pentru „Carelessly”, primul single extras de pe noul album.

Despre clip, regizorul spune că și l-a imaginat ca pe o poveste din backstage-ul unui concert Grimus, atunci când solistul își trăiește cele câteva momente singur, de dinainte de show. Cumva, în acele clipe, el rememorează povestea piesei, așa cum și-au imaginat-o membrii trupei când au compus-o. “Este un clip în care băieții își joacă rolurile de pe scenă”.

Grimus în ipostaza lor cea mai firească, pe același drum, mereu diferit, cu aceleași emoții, mereu surprinzătoare, aceiași oameni mereu în transformare, în timp ce străbat <no man’s land-ul> dintre culise și scenă” – acesta este noul clip de la Piblokto, văzut prin ochii lui Vali Răucă, textierul piesei.

Piblokto (sau Arctic hysteria) definește o reacție isterică și irațională, însoțită de accese de violență, precedată de amnezie. Piesa, la compoziția căreia au participat toți membrii trupei, face parte de pe albumul cu numărul patru semnat Grimus, „Unmanageable Species”, un material personal și necenzurat artistic al formației. Compus și înregistrat integral în Germania, în august 2017, Unmanageable Species conține nouă piese, toate în limba engleză,  produse de Jan Kerscher.

Noul album va fi lansat printr-un concert ce va avea loc vineri, 23 februarie, începând cu ora 21, la Fratelli Studios din București. Biletele mai pot fi încă achiziționate de pe www.grimus.rowww.myticket.ro sau www.blt.ro la prețul de 50 de lei, urmând ca în seara evenimentului să poată fi cumpărate, în limita disponibilității și de la intrarea în club, la prețul de 60 de lei.

Facebook Grimus: https://www.facebook.com/grimusworld/

Share This