Un material mult așteptat, care promite multe, conceput fără compromisuri.

H8-febEvenimentul de lansare a acestui material a fost un adevărat show, complet și complex din toate punctele de vedere. Vineri, 12 februarie, s-a reunit o comunitate puternică și unită, energică și dornică să-și strige “of-urile” la unison cu pionierii harcore-ului românesc, în cel mai artistic mod posibil. Vineri s-a creat un etalon în ceea ce privește organizarea concertelor hardcore din România. Lansarea a fost un adevărat manifest la adresa problemelor societății, reunind 400 de persoane care împărtășesc aceleași valori.

“Pe 12 februarie, în Club Fabrica, am fost cu toții o mare familie, o familie care a împlinit 20 de ani. Câteva generații și-au unit gândurile pentru a scrie o nouă pagină din istoria H8, a fost o experiență minunată și extrem de intensă! Ați demonstrat că suntem în continuare o comunitate puternică, decisă să meargă până la capăt. Mulțumim și ne plecăm în fața celor care ne-au susținut în acea seară de poveste, băieților de la Sunet Fin și nu în ultimul rând celor care au făcut ca acest eveniment să fie posibil, Dark Side Booking Academy, Club Fabrica, Universal Music Romania.”a declarat Aliosha, liderul formației H8.

H8 a lansat vineri, 12 februarie, noul album Gri” printr-un concert susţinut în clubul Fabrica din Bucureşti în faţa a aproape 400 de fani care au creat o atmosferă nebună. CD-ul va putea fi achiziţionat din Librăriile Cărtureşti şi magazinele de specialitate, online pe getmusic.ro sau emag.ro iar în format digital la acest link:

https://umusic.lnk.to/H8-Gri

Deasemenea, trupa a lansat în format digital albumele anterioare, “Nimic nou” (2006) şi “Printre voi” (2009), albume care pot fi descărcate sau ascultate la linkurile de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/H8-NimicNou
https://UMRDD.lnk.to/H8-PrintreVoi

Share This