H8-Gri-febBucureştenii de la H8 lansează albumul “Gri” pe data de 12 februarie printr-un concert în clubul Fabrica din Bucureşti, avându-i că invitaţi pe Sunet Fin. Noul disc, ce conţine 14 melodii înregistrate în Studioul 148 de către Marius Costache, marchează începutul colaborării cu Universal Music România/U Rock.

Primul single de pe acest album, “Fără emoţii”, este disponibil acum în format digital pentru streaming sau download la adresa de mai jos:

https://umusic.lnk.to/H8-FaraEmotii

Formaţia a declarat: “Pionieri ai hardcore-ului în România, marcăm lansarea celui de-al patrulea album din cariera noastră cu o colaborare de care suntem mai mult decât încântaţi. Pornim la drum alături de Universal Music România cu un material demn de lăsat moştenire urmaşilor noştri. Această colaborare ne duce la următorul nivel, şi reprezintă un pas imens către viitorul ce se anunţă a fi unul la care visează orice artist. Colaborarea cu Universal Music România reprezintă o confirmare pentru noi, că facem ce trebuie, fără compromisuri şi promitem să mergem tot mai sus în drumul către cea mai bună varianta a noastră.”

Link Facebook event: https://www.facebook.com/events/754202798057865/
Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-dark-side-nights-3-h8-lansare-oficiala-album-20-years-aniversary-24005/

Contact H8:
https://www.facebook.com/HASOPTROMANIA
https://www.youtube.com/user/h8official

Share This