După un concert excepțional susținut toamna trecută la Maximum Rock Festival, cunoscuta formație HAGGARD revine anul acesta în România și va susține un nou concert în Cluj-Napoca, în clubul /FORM SPACE, pe data de 25 octombrie 2019 și în București pe data de 26 octombrie, în club Quantic, unde vor putea fi auzite atât piese noi ce vor fi incluse pe viitorul album discografic, cât și dintre cele vechi, mult cunoscute.

În deschidere vor cânta Sound Storm și Eternal Silence.

Biletele pot fi achiziționate online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

București:
69 lei – Presale – Sold Out!
75 lei – Preț Normal
80 lei – Preț de acces în ziua evenimentului
125 lei – Bilet Meet & Greet (Bilet de acces + sesiune Meet & Greet, badge M&G, afișul evenimentului și acces cu 30 minute înaintea accesului general) – doar 20 astfel de bilete disponibile – Sold Out!

Cluj-Napoca: Sold Out!

Cu sute de concerte susținute în peste 30 de țări, îmbinând sunetele puternice de metal cu muzica clasică într-un „mozaic simfonic” special, patru albume de studio (dintre care trei fiind incluse în German Top 100 Album Charts), două DVD-uri lansate, apariții la numeroase festivaluri, dar și concerte și turnee prin Europa, Haggard și-a creat treptat un fan base destul de puternic, fiind o formație apreciată pretutindeni pentru unicitatea stilului său.

Cu o activitate de aproape 28 ani, Haggard știe cu siguranță cum să jongleze cu sunetele, captivându-și publicul prin diversitatea stărilor transmise către acesta: de la tandrețe și sensibilitate, la violență și brutalitate, asta și datorită multitudinii de instrumente folosite, dar și componenței destul de diverse a trupei, în care putem găsi și trei instrumentaliști români, și anume Cosmin Nechita (vioară), Ștefana Sabau (oboi) și Cătălina Popa (flaut).

*****

Sound Storm este o trupă italiană de epic symphonic metal, fondată în anum 2002, care îmbină într-o manieră proprie elemente heavy metal cu elemente dramatice și teatrale, după cum poate fi foarte bine sesizat pe apreciatul album de debut „Twilight Opera”. Cel de-al doilea album, „Immortalia”, îmbină referințe istorice și literare, în căutarea neostenită a vieții veșnice. De-a lungul carierei, italienii au cântat alături de Tristania, Haggard, Epica, Therion și Arkona. Ei îi vor însoți și anul acesta pe cei de la Haggard, în turneul european „Bards Of Symphony And Metal”.

*****
Eternal Silence este tot o trupă italiană, care combină pasaje orchestrale bombastice cu riffurile puternice ale lui Davide Rigamonti și cu o secțiune ritmică impresionantă asigurată de Alessio Sessa la bass. Formația are de asemenea doi soliști, pe Marika Vanni ca vocalistă principală și pe Alberto Cassina, vocalist și chitarist. Italienii au la activ 3 albume – „Raw Poetry”, „Chasing Chimera”și „Mastermind Tyranny”, apărut în 2017. Au susțiunut nenumărate concerte de-a lungul timpului și au împărțit scena cu Therion și Temperance.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock România.

Share This