În 16 mai 2019, pe scena din Capcana (ex Daos) va urca trupa Harakiri for the Sky din Viena, într-un concert post black metal de neratat. În deschidere vor cânta bulgarii de la Magnetic. A doua trupa din deschidere va fi anunțata în curând.

 

Fondata in 2011 in Austria, scopul trupei Harakiri for the Sky a fost sa creeze un amestec unic de melancolie si agresivitate regasite in sonoritati ce imbina black metal cu post-rock atmosferic. Odata cu lansarea a trei materiale de succes si a unor turnee constante in peste 20 de tari din Europa, Harakiri for the Sky s-a transformat intr-una dintre cele mai renumite titulaturi de gen! In luna februarie, trupa a lansat cel de-al patrulea album, intitulat “Arson”, avandu-l in spatele bateriei pe Kerim “Krimh” Lechner de la Septicflesh.

 

Magnetic e o trupa de nu metal/crossover din Sofia, Bulgaria. Muzica lor e caracterizata de sunete joase de chitara și mesaje cu tenta sociala, care se vor auzi în deschiderea concertului Harakiri for the Sky, împreuna cu single-ul „It shall be done” care a ocupat un loc în Top 5 melodii rock la „Z-rock Radio” din Bulgaria timp de 20 de săptămâni.

Intrare concert: 50 lei

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-harakiri-for-the-sky-magnetic-tba-at-capcana-timisoara-39823/

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/257605915160552

Share This