Moldovenii din Harmasar vor face în luna martie un mic turneu de lansare a albumului de debut “Din Pământ”.
Albumul este disponibil acum online via Amazon, Bandcamp, Google Play şi Spotify şi pe CD direct de la formaţie la concertele lor.

Albumul “Din Pământ” a luat locul doi după votul publicului la Metalhead Awards 2016 la categoria “Best Romanian Metal Album 2016”.

Harmasar vin din nou în România, este una din formaţiile îndrăgite de public la genul Pagan/Folk Metal alături de Bucovina, Dirty Shirt, E-an-na, GOD, An Theos, etc.
Stilul trupei Harmăsar este plin de energie, fiind influenţat foarte mult de muzica unor trupe ca Korpiklaani, Finntroll, Eluveitie, Amon Amarth, Arkona sau Bucovina. De asemenea, ca orice trupă bună de folk metal, istoria, miturile, legendele şi folclorul ţării lor le servesc drept surse de inspiraţie în ceea ce priveşte muzica şi versurile.

Prestaţiile trupei Harmasar sunt extrem de pitoreşti, deoarece au un sound şi o prezenţa scenică aparte. Prezenţa carismatică a vocalului trupei, Max Miller, care devine uneori de-a dreptul hipnotică, trilurile incredibile scoase la tot pasul de către naistul Pavel Ungureanu, care înlocuiesc cu succes solo-urile de chitară, sau costumele de păstori pe care le poartă băieţii din Harmasar, sunt doar o parte din lucrurile care au stârnit deja interesul ascultătorilor acestui gen de muzică.
Concertele lor explozive sunt întotdeauna binevenite în rândul celor care iubesc muzica unor trupe ca Bucovina, GOD, Dirty Shirt, sau a mai noilor veniţi pe scena metalului, E-an-na.

Harmasar are un set de piese originale de inspiraţie istorică, cum ar fi “Vaslui 1475”, “Naţiunea” sau “Daoi”, dar şi versiuni proprii pentru piese ca “Ciuleandra” sau “Băsmăluţa”, ocazional interpretând versiuni cover ale unor piese foarte cunoscute şi îndrăgite, cum ar fi “Andrii Popa” a lui Pheonix sau “Mestecăniş”, piesă a trupei Bucovina.

După nişte concerte foarte reuşite în cadrul festivalului Rock’n’Iaşi Open Air unde au cântat în deschidere pentru nemţii de la Finsterforst şi pentru conaţionalii lor moldoveni – Infected Rain, apoi Ziua Basarabiei la Club Daos în Timişoara, festivalul Rock’n’Haret la Chişinău, festivalul Maris Fest 2016 la Târgu-Mureş (cu Nevergreed, Cargo şi Iris) şi Folk & Metal Fest III la Bucureşti (cu Bucovina, chilienii Folkheim şi An Theos) Harmăsar se întoarce în România pentru un scurt turneu ce va avea loc în martie 2017.

Detalii despre turneu:

Harmasar sunt:
Maxim Miller – vocal, chitară
Daniel Bozu – chitară
Ştefan Gîlcă – chitară bas
Pavel Ungureanu – nai , fluier
Mircea Grosul – tobe

Pagina Facebook Harmasarhttps://www.facebook.com/Harmasar/?fref=ts
Pagina Facebook Anglo-Saxon Booking Agencyhttps://www.facebook.com/anglosaxonagency/?fref=ts

Share This