hatemodeTrupa Hatemode a fost înfiinţată la Bucureşti la finalul anului 2013 de către muzicieni cu vechime pe scena metalului românesc, trupa dispunând de un background serios în zona rock/metal, atât în underground cât şi în mainstream, iar componenţa actuală şi experienţele membrilor trupei vorbesc de la sine despre acest lucru.

Amintim, astfel, colaborări în trecut ale membrilor Hatemode cu nume precum Nicu Covaci (Phoenix), Cristi Minculescu (Iris) sau formaţii metal din underground precum Interval, Rising Shadow, Abigail, Aquila, Reborn, toate dintre acestea fiind nume extrem de cunoscute ale pop-rock-ului sau heavy-metalului românesc.

În acest an, formaţia Hatemode a concertat deja în multe dintre locurile binecunoscute din circuitul concertistic românesc, dar acesta este doar începutul.

În vara lui 2015, Hatemode a fost prezentă pe scena festivalului Kavarna Rock 2015, fiind una din câştigătoarele concursului naţional din România organizat cu acest prilej. Acolo a fost votată de peste 90% din publicul existent şi juriul de specialitate format din jurnalişti şi muzicieni ai genului.

Pe scena festivalului Kavarna Rock 2015, formaţia a respirat acelaşi aer alături de Within Temptation, Twisted Sister, Hammerfall, Candlemass şi multe alte trupe de calibru mondial, aşadar un bun prilej de a petrece un sejur minunat la Kavarna, în compania rockerilor români.

De asemenea, trupa a concertat pe scena festivalului Metalhead Meeting 2015, cel mai important festival rock-metal din România, alături de Primordial, Dark Funeral, Satyricon, The Sirens etc., dar şi la festivalul I Am The Rocker.

Nu în ultimul rând, în toamna acestui an, Hatemode va pleca într-un turneu european care va include concerte în Serbia, Croaţia, Ungaria, Cehoslovacia, Polonia şi Germania.

În momentul de faţă Hatemode se află în studio pentru înregistrarea primului album care se va numi “Rage Supreme”, însă activitatea trupei nu se opreşte aici, ea fiind implicată deja în mai multe discuţii care o pot aduce în acest an pe scena altor festivaluri de calibru european.

Share This