concert_hteththemeth_the_case_3_noiembrie_2016_daos_club_timisoaraJoi, 3 Noiembrie, 2016, la Club DAOS din Timişoara, se scrie o nouă pagină din povestea Hteththemeth. Albumul “Best Worst Case Scenario“, descris ca fiind “coloana sonoră a unui film imaginar” sau “scenariul unei vieţi pline de visare” va fi prezentat în întregime, într-un spectacol-concept care îmbină muzica “neumană” cu elemente teatrale unice. Cu sonorităţi care trec fără timiditate de la metal abundent în elemente avantgarde şi progressive, la elemente ambientale şi gothic, până la blues şi bossa nova, Hteththemeth pune în scenă un spectacol teatral unic şi reuşeşte de fiecare dată să creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente.

Hteththemeth este câstigătoarea GBOB Romania 2015 şi s-a clasat pe locul 2 la Finala Mondiala Global Battle of the Bands, care a avut loc la Berlin, în luna mai. De asemenea, Hteththemeth a reprezentat România la Wacken Metal Battle, în cadrul celui mai mare festival de rock şi metal din lume, Wacken Open Air.

În deschiderea concertului braşovenilor, va concerta trupa locală The Case.

Preţul unui bilet va fi de 15 lei, iar acestea se vor putea achiziţiona doar în seara concertului, la intrare. Concertele vor începe la ora 20:00.

Share This