Chiar dacă nopţile sunt încă lungi şi este frig afară, băieţii de la HTETHTHEMETH au o soluţie bună pentru “asternia de iarnă” (“S.A.D.” sau “Seasonal Affective Disorder”): două concerte minunate în Ardeal, la Târgu-Mureş şi la Cluj-Napoca.

Hteththemeth a avut multe succese în 2016: a câştigat locul doi la Global Battle Of Bands în finala mondială din Berlin, a câştigat Wacken Metal Battle (România) şi a cântat la festivalul W.O.A. din Wacken, Germania, a cântat la festivaluri mari în România, precum Artmania, Rockstadt Extreme Fest, Rock In Luduş, Măgura Wave şi Rock’n’Iaşi susţinând alte peste 20 concerte în toată ţara.

Pe lângă apariţiile live, a scos pe piaţă un album, “Best Worst Case Scenario”, care a fost foarte bine primit de către public şi media rock/metal.

Merită să fie menţionat şi primul lor video-clip promoţional, “You Are My Last Girlfriend”, realizat cu actori profesionişti, fapt care este un adevărat pas înainte pentru industria muzicală şi video din România.

Hteththemeth va încălzi atmosfera împreună cu o altă formaţie din Braşov, FALSE REALITY, o trupă de melodic death metal cu influenţe de la progressive la funeral doom metal, care recent au lansat albumul de debut, “End Of Eternity”.

Hteththemeth şi False Reality vor apărea live în premieră la Târgu-Mureş în cadrul unui eveniment organizat de Comunitatea Rock Tg-Mureş.

Vineri, 20 Ianuarie: Jazz & Blues Club, Târgu-Mureş: HTETHTHEMETH + FALSE REALITY + S.P.A.W.N.
Sâmbătă, 21 Ianuarie: Hard Club, Cluj-Napoca: HTETHTHEMETH + FALSE REALITY

Discografie Hteththemeth:
“Ziduri Mucegăite Cu Rosturi” (CD album, 1999)
“The Unhuman Split” (CD album, “split” cu Bi-Polar Disorder Project, 2013)
“Best Worst Case Scenario” (CD album / MP3, 2016)

Componenţa Hteththemeth:
Lao Kreegan: “Unhuman vocals, incomprehensible lyrics”
Robert Kotoros: “Upset vocals and guitars, bi-polar mixing and mastering”
Luci: “Psychedelic guitar”
Koldr: “Celestial bass guitar”
Vlad: “Dreamy keyboards”
Codrez: “Battle of Souls drums”
Marc: “Session guitar and bass guitar”

Share This