În aşteptarea lansării albumului Yin & Out, pe data de 1 martie la club Control, Days of Confusion vă provoacă la un treasure hunt. (https://goo.gl/UzQAWV)

The Guys of Confusion au pus la bătaie:
Cosmin – o săgeata
Cezar – o pereche de ochelari de soare
Andrei – o agendă Moleskine semnată
Mihai – un inel cu Batman
Alecu – un string dampener Gruvgear
Alex – un băţ de tobă

Primii 6 care găsesc obiectele astea, urmând indiciile aflate în nişte locaţii secrete, pe parcursul zilelor 27 şi 28 februarie, vor câştiga nişte super premii:

Primul venit: oricare obiect ales din cele 6, un poster semnat, un CD Yin & Out, o pană, un tricou şi o seară petrecută împreună cu membrii formaţiei alături de cina gătită de către Cezar, Cosmin şi Alex.

Premiile 2,3,4,5,6 – oricare din obiectele rămase (în ordinea sosirii câştigătorilor) + un poster semnat, un CD Yin & Out, o pană, un tricou.

Ce trebuie să faci?

Come to the Dark Side, avem un indiciu pentru tine (Mitropolit Filaret 79, luni, 27 februarie, începând cu ora 10:00, până la 18:00) şi de acolo vei afla ce ai de făcut mai departe.

Odată ajuns la destinaţia finală, postează o poză cu tine în event după ce ai găsit obiectul ca să ştim că ai ajuns!

Hai, te-am convins?

Pe 1 martie 2017, Days of Confusion lansează Yin&Out – primul LP al formatiei, in Club Control, Bucuresti. In deschidere vor concerta Gray Matters.

Prețul biletelor este de 20 de lei și se pot achiziționa din rețeaua IaBilet.ro ( https://goo.gl/5i4Mi6) sau de la intrare, în ziua evenimentului.

Ieri a fost lansata piesa “War” care face parte din albumul Yin&Out.
O puteti asculta aici: https://goo.gl/jyfwv2Noul single Days of Confusion, “War” este disponibil pentru download & streaming: https://UMR.lnk.to/DaysOfConfusion-WarFP
Share This