iaBilet lanseaza vStage.ro, platforma online de streaming LIVE, sau nu, cu bilet sau nu, dedicata artistilor si profesiilor creative sau liberale, creatorilor de continut.

Daca esti artist muzical sau de standup si vrei sa te vada fanii LIVE sau vrei sa le prezinti un concert/perfromance de-al tau inregistrat in studio sau nu, vinzi bilete pe iabilet.ro ca si pana acum, apoi, fanii, la o ora anuntata intra pe vStage.ro, introduc codul de pe bilet si se bucura de stream.

Daca vrei sa-ti prezinti cursurile online live, sau nu, (dans, muzica, pictura, coaching, antrenori personali etc..) sau esti un creator de continut (blogger, vlogger etc..) de asemenea vStage este solutia pentru tine.

vStage va ofera atat solutia de streaming cat si solutia de vanzare bilete prin iabilet.ro. Streamul poate fi transpus pe vStage prin solutia noastra sau puteti sa folositi orice alta solutie proprie, vStage putand insera in platforma orice alta varianta existenta pe piata. Poti face streaming chiar si din studioul unei televiziuni, noi stim sa preluam streamul si sa-l impartim catre fani. Costurile de bandă sunt suportate de noi la fel ca si orice alte costuri tehnice. Tu nu te ocupi decat de partea de content iar livrarea si tot ce tine de partea tehnica e la noi, toate costurile fiinds incluse in comisionul de ticketing.

vStage functioneaza si pe baza de coduri gratuite pentru cei care vor sa-si ofere fanilor munca in mod gratuit. Pasii sunt aceiasi: fanii achizitoneaza bilete cu valoare zero si folosesc codurile de acces in platforma la o ora prestabilita.

Transmisiunea live prin solutia oferta gratuit de vStage.ro este Full HD si poti folosi pentru a te filma LIVE camera de pe laptop / mac sau orice alt webcam. Cu cat camera cu care transmiti e mai profesionala cu atat calitatea e mai buna. Daca nu vrei sa folosesti solutia noastra, iti reamintim ca poti folosi orice solutie proprie de streaming doresti, vStage putand insera si transmite orice fel de stream live, sau nu, chiar si din studiouri de televiziune.

Legat de costuri, platesti doar comision din biletele vandute!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la contact@vstage.ro

www.vStage.ro

Share This