Implant Pentru Refuz au lansat un nou videoclip – “Seven Shades” – al doilea clip realizat pentru o piesă extrasă de pe albumul “Cartography”, lansat de trupă în primavara anului trecut. “Seven Shades” este disponibil online pe canalul oficial de YouTube al trupei.

SevenShades_IPR“Seven Shades” este o piesă din tărâmul negru şi gri de pe albumul “Cartography”. Şapte umbre care ne bântuie zi de zi, șapte zone neclare pentru mulţi dintre noi: mândria, invidia, lăcomia, mânia, lenea, iubirea de bani şi desfrânarea. Există o graniţă foarte fină între alb şi negru, între bine şi rău, aceasta este tot timpul în schimbare şi fiecare om îşi trasează mental propriile zone de toleranţă şi de acceptanţă. „Seven Shades” este o piesă desprinsă din razboiul nostru interior, toţi având îndoieli, căutări şi aşteptări.

“Seven Shades” este un clip promis de noi fanilor din campania “Cartography” […] Videoclipul a fost conceput şi realizat de noi împreună cu echipa Electronic Resistance. Mulţumim actriţei Ioana Iacob şi prietenilor care au participat şi ne-au ajutat la filmări. „Seven Shades” a fost filmat în Timişoara în clubul D’arc şi în Club Daos, cărora le mulţumim pentru suport. – Octavian “Vita” Horvath, Implant Pentru Refuz

Share This