Pe 11 martie, în club Fabrica, vă prezentăm prima producție live pe care Implant Pentru Refuz o publică – albumul ACUSTIC (LIVE@UNIRII5). Special Guest: Sunet Fin.

Concertul Implant Pentru Refuz va fi compus din două părți, după cum urmează: prezentarea albumului Acustic, urmat de un recital full Electric.

Discul conţine piesele înregistrate live în cadrul concertului acustic susținut în octombrie 2015 pe scena de la Unirii5.

“În toamna anului 2015 am avut un concert acustic în grădina de la Unirii5. Am cântat piese care pentru noi înseamnă foarte mult și pe care vrem să le oferim publicului într-o altă nuanță. A fost o experiență fantastică atât pentru noi cât și pentru fani. Am primit un val de reacții pozitive și asta ne-a entuziasmat să transpunem concertul într-un album de sine stătător: ACUSTIC (LIVE@UNIRII5).” – declară Implant Pentru Refuz.

Implant Pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate.

ACUSTIC (LIVE@UNIRII5) este realizat de Implant Pentru Refuz:
Octavian “Vita” Horvath – voce;
Valentin “Freaky”Popescu – chitară voce;
Răzvan “Meshu” Nicov – chitară;
Czifrak “Pista” Stefan – bas;
Alexandru Hera – tobe

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibilie în rețeaua myticket.ro (https://goo.gl/ef6LtP) și pe http://booking.dark-side.ro/events/implant-pentru-refuz-lanseaza-albumul-acustic-liveunirii5/.

Bilete (earlybird): 25 lei până pe 10 martie, inclusiv
30 lei la intrare, în seara evenimentului

Share This