Implant Pentru Refuz lansează noul album de studio, initulat “Subradar“, în /Form Space Cluj-Napoca (în data de 5 Decembrie 2019), Escape Underground Hub Timișoara (în data de 6 Decembrie 2019) și Club Quantic București (in data de 13 Decembrie 2019).

Pentru concertul de la Cluj-Napoca, biletele costă 30 de lei și pot fi achizitionate de AICI. Pentru concertul de la Timișoara, biletele costă 50 de lei în avans (acestea pot fi achiziționate de AICI) sau 60 de lei în seara concertului, la intrare. Pentru concertul de la București, biletele costă 50 de lei în avans (acestea pot fi achiziționate de AICI) sau 60 de lei în seara concertului, la intrare.

Subradar“, albumul Implant Pentru Refuz cu numărul 9, este albumul care celebrează prieteni și prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în featuring cu artiști dragi și prieteni apropiați. Pe lângă colaborările deja dezvăluite, veți avea parte de noi surprize, impreună cu invitați speciali care sunt alături de noi SUBRADAR și vlăstare ale tinerei generații de care suntem foarte mândri să îi fi întâlnit. Din 1995 până în prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 8 albume, fiecare album constituindu-se drept noi pietre de fundație și postamente pentru viitor, reprezentând trepte evolutive ale traseului muzical al trupei. Implant pentru Refuz a evoluat de-a lungul celor peste 24 de ani de existentă printr-un sunet mereu proaspăt, cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, definind o poveste complexă în cultură muzicii contemporane alternative din țara noastră.

Implant Pentru Refuz înseamnă: OctavianVitaHorvath – voce; ValentinFreakyPopescu – chitară, voce; RăzvanMeshuNicov – chitară; Florin Barbu – chitară bass și Alexandru Hera – tobe.

https://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz
https://twitter.com/IPRMusicBand
https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm
http://www.implantpentrurefuz.com/
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Cele 3 concerte fi deschise de grupul Unity of Opposites. Acesta este rezultatul unui proiect născut acum cinci ani de zile, în Arad. Un proiect care a suferit multe evenimente și modificări de-a lungul timpului, dar care și-a propus de la bun început abordarea muzicii într-o viziune cât mai naturală, lipsită de absolut orice rigoare-de aceea și spectrul larg de influențe. În șine, formația nu dorește încadrarea în absolut nici un gen și lasă la aprecierea ascultătorului încercarea de a defini mișcarea. În mod cert, scopul acestui proiect, transformat încetul cu încetul în ceva tot mai serios, este exprimarea într-o formă artistică a tuturor stărilor sufletești care ne incearcă pe toți în calitate de oameni, cu toate implicațiile sociale și psihologice. În momentul de fată, Unity of Opposites se află în procesul de înregistrare a unui material de album, material care conține prima expunere online a trupei sub forma unui clip de promovare – “Apologize“, dar și primul videoclip lansat în mod oficial – “În Decor“. Unity Of Opposites înseamnă: Paul LungFrenț – voce; Sebastian Păscut – chitară; Radu Sirbuț – chitară bass și Paul Marcu – tobe.

https://www.facebook.com/UoOofficial/
https://www.youtube.com/channel/UCiyIqfCJCqHFakDd71Z6Pzw/

Concertul de la București va fi deschis și de grupul The Sonic Taste, care este o trupă de rock’n’roll bucureștean, formată în 2018 de doi membri: Mircea Petrescu (voce și chitară) și Mihai Nicolau aka ”Baby Jesus” (tobe). Abordarea muzicală a celor doi este una fresh cu influențe variate, de la punk până la blues-rock, la country și chiar la sonorităti agresive-care să aducă ”un nou vibe în deja aproape monotonul rock românesc”. O scurtă, dar precisă descriere a trupei ar fi: ”When Biffy meets Grohl and drinks with Liam” – adică un mix între Biffy Clyro, Dave Grohl și Liam Gallagher.

Share This