Implant Pentru Refuz || lansare “Cer – Pământ” || feat. Catalin Chelemen // Coma || Escape Venue
Escape Venue, Strada Pictor Ion Zaicu 26, Timișoara 300254
Locație: https://goo.gl/8r8aS2
Acces: 40 de lei – at the door

Păstrăm şi continuăm linia începută cu “Între-Deschis”, cea a featuring-ului cu artişti dragi şi apropiaţi. Noul single, “Cer-Pământ” îl are ca invitat special in featuring pe Catalin Chelemen – Coma. Un prieten vechi şi drag, dintr-o trupă faţă de care ne leagă prietenii “de o viaţă”. Cel de-al doilea single extras de pe următorul album Implant Pentru Refuz, care va fi lansat în 2019 va prinde aripi, inclusiv aripile unui nou videoclip.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci, Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
OctavianVita” Horvath – voce;
ValentinFreakyPopescu – chitară, voce;
– RăzvanMeshuNicov – chitară;
StefanPistaCzifrak – chitară bass;
Alexandru Hera – tobe

Facebook: https://www.facebook.com/implantpentrurefuz
Twitter: https://twitter.com/IPRMusicBand
YouTube:https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm
Site: http://www.implantpentrurefuz.com/

ALL Friends Band

Trupă înființată în anul 2010 în Timișoara, prezentă pe numeroase scene de festival (Revolution, StreetDelivery, TimRock, La Dâmburi, Bega Boulevard șamd), finalistă GBOB România, prezentă pe compilația Made In TM 2017, a avut concerte și în afara țării, în Serbia și Ungaria.

Facebook: https://www.facebook.com/allfriendsband/

Share This