IPR_SevenShadesTimişorenii de la Implant Pentru Refuz lansează un nou videoclip – “Seven Shades”pe 26 martie la Casa Tineretului din Timişoara şi pe 2 aprilie la club Fabrica, în Bucuresti. Acesta este al doilea videoclip realizat pentru o piesă extrasă de pe albumul “Cartography”, lansat de trupă în primavara anului trecut.

“Seven Shades” este o piesă din tărâmul negru şi gri de pe albumul “Cartography”. Şapte umbre care ne bântuie zi de zi, şapte zone neclare pentru mulţi dintre noi (mândria, invidia, lăcomia, mânia, lenea, iubirea de bani şi desfrânarea). Există o graniţă foarte fină între alb şi negru, între bine şi rău, aceasta este tot timpul în schimbare şi fiecare om îşi trasează mental propriile zone de toleranţă şi de acceptanţă. “Seven Shades” este o piesă desprinsă din razboiului nostru interior, toţi având îndoieli, căutari şi aşteptări. – Octavian “Vita” Horvath, Implant Pentru Refuz

Videoclipul va putea fi vizionat în premieră în cadrul celor două concerte din Timişoara şi Bucureşti, urmând ca ulterior să fie disponibil pe canalul oficial de Youtube al trupei.

Sâmbătă, 26 martie @ Casa Tineretului, Timişoara —> http://bit.ly/1pzWflR
Sâmbătă, 2 aprilie @ club Fabrica, Bucureşti —> http://bit.ly/1TwrAm7

Share This