Fakir Thongs din Italia şi Unflicted din România completează line-up-ul festivalului SoundArt. Evenimentul care are loc în Quantic Club în perioada 4-7 mai reuneşte o serie de concerte şi activităţi culturale. Printre trupele confirmate se regăsesc Stoned Jesus, Exivious, NightStalker, Green Yeti, White Walls, Roadkill Soda şi mulţi alţii. Organizatorii evenimentului au făcut public programul serilor.

Joi, 4 mai:
Workshopuri şi expoziţii

Vineri, 5 mai:
19:30 – Fakir Thongs
20:25 – Groove Therapist
21:20 – White Walls
22:30 – Exivious
23:45 – SL Theory
00:45 – Arashai
01:35 – Unflicted

Sâmbătă, 6 mai:
17:50 – C.O.D.
18:45 – Hesperion
19:35 – September Code
20:25 – Roadkill Soda
21:20 – Nightstalker
22:30 – Stoned Jesus
23:45 – Risin Sabotage
00:45 – Minraud
01:35 – Avalanche Street

Duminică, 7 mai:
18:45 – Tragic
19:35 – Chaplin’s Dream
20:25 – Wooldozer
21:20 – Green Yeti

FAKIR THONGS (stoner rock/psychedelic IT)
https://www.youtube.com/watch?v=VOnmm1KCQ9Q
https://www.youtube.com/watch?v=fG4IqZ5dKYg

Fakir Thongs a lansat acum 2 ani de zile cel de-al doilea album din carieră, intitulat “Habanero”. Materialul conţine zece piese de stoner rock melodic cu un puternic iz psihedelic. Sound-ul Fakir Thongs este influenţat de trupe precum Truckfighters şi Kyuss. Trupa a fost înfiinţată în ianuarie 2012 şi a debutat cu o serie de concerte în zona Modena. Italienii îşi descriu sunetul ca un amestesc între stoner rock-ul anilor ’90 şi space rock-ul anilor ’70, pe scurt, melodii catchy îmbibate de o atmosferă psihedelică. De-a lungul timpului, trupa a cântat alături de trupe precum Fast Animals and Slow Kids, Nadar Solo, Apres la Classe, Criminal Jokers, Zodiac şi Tides from Nebula.

UNFLICTED (alternative metal RO)
https://www.youtube.com/watch?v=axFGaLdLiMk
https://www.youtube.com/watch?v=m8UhPDWGZ0k
Unflicted este o trupă tânără de alternative metal din Bucureşti, cu influenţe fine de stoner rock. Formată în toamna anului 2015, Unflicted a lansat până în prezent EP-ul “Exposed”, la Studio148, alături de un videoclip pentru piesa “Awake”. După o serie de concerte, trupa a lansat al doilea single de pe EP, “Another Place”. Numele trupei provine dintr-un “loc pozitiv”, fiind o combinaţie între inflicted şi afflicted, cuvinte cu conotaţii negative, din care ia naştere un nou cuvânt cu sens pozitiv ce “neagă negativul”.

În curând vor fi anunţate regulamentul evenimentului şi mai multe detalii despre activităţile secundare din cadrul festivalului.

Preţul unui abonament este de 90 de lei prin intermediul www.iabilet.ro. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.
Eveniment consacrat contemporaneităţii, SOUNDART Festival girează pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic.
Pentru mai multe informaţii sau orice fel de întrebări, vă aşteptăm pe pagina evenimentului de pe Facebook sau pe site-ul oficial www.soundartfest.ro. Ne puteţi contacta şi prin mail la info@soundartfest.ro.

Abonamentele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Share This