Invader2WolvesINVADER – trei ani de activitate, peste 70 de concerte, un album şi patru premii la festivaluri de profil din ţară reprezintă o carte de vizită impresionantă pentru tânăra formaţie din Valea Jiului. Mergând pe urmele unor coloşi precum Obituary, At The Gates sau Hypocrisy, Invader revine la Râmnicu Vâlcea, de această dată alături de o trupă finlandeză foarte apreciată în underground.

https://web.facebook.com/invaderromania

Revendicându-se din zona gothic metalului tipic finlandez, formaţia 2 Wolves a pornit la drum în 2010, având influenţe din death metal dar şi din doom metal. În ţara despre care se zice că ar avea cel mai mare număr de trupe metal active, 2 Wolves a reuşit să lanseze trei albume, urmând ca în septembrie să susţină primul lor turneu est-european. Turneu ce va include şi un concert în premieră la Râmnicu Vâlcea.

http://www.2wolvesband.net/
https://web.facebook.com/2Wolvesfinland

ABY STAGE BAR (Calea lui Traian nr. 158A, Complex Nord, Râmnicu Vâlcea).

Vineri, 23 septembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Preţul biletului: 15 lei (la intrare, în seara concertului).
Rezervări: 0761312655.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri şi tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Pagina evenimentului pe Facebook: https://web.facebook.com/events/1641693146157343/

Eveniment Metal Under Moonlight (ediţia a 61-a).

Share This