Invazia se apropie tot mai mult, virusul se răspândește cu repeziciune, iar noi trebuie să ne găsim măsuri urgente pentru a ne putea lupta cu această catastrofă.

fear-24augEste scenariul noului serial “Fear the Walking Dead” ce va avea premiera în curând în România pe canalul AMC, care ne transpune în acest tablou apocaliptic cu ocazia concertelor susținute de Black Label Society și HIM, ambele fiind organizate de Phoenix Entertainment.

Astfel, pe 27 iulie la Arenele Romane, înainte ca Zakk Wylde să ia cu asalt scena, dar și pe 31 iulie la Timișoara, înainte ca Ville Valo să-și aștearnă vraja în Parcul Rozelor, publicul va primi o doză din “serul” care protejează corpul de virusul letal.

Black Label Society va cânta pentru prima dată în România în calitate de cap de afiș, avându-i în deschidere pe bucureștenii de la Space Needle. Arenele Romane vor fi zguduite puternic de riff-urile și shred-urile explozive ale lui Zakk Wylde.

La Timișoara, cunoscută și ca “Mica Vienă”, HIM vor concerta în România după 9 ani de absență, țara noastră fiind selectată să dea startul turneului pe care îl au programat în Europa. “Join Me” sau “Funeral of Hearts” vor învălui Parcul Rozelor într-o atmosferă energică dar bine dozată cu melancolie. Înainte de HIM, atmosfera va fi încălzită de Myrath, Tiarra și Aeon Blank.

“Fear the Walking Dead” serialul-pereche al “The Walking Dead”, show-ul care a bătut recorduri de audiență în SUA, ne duce înapoi la începuturile epidemiei – în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înţeleagă exact ce se întâmplă, când viaţa se modifica complet şi se degrada în feluri în care nimeni nu şi-ar fi putut imagina vreodată. Cel mai aşteptat nou serial, “Fear the Walking Dead” va fi difuzat pe televiziunile AMC Global din intreaga lume simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4:00 şi apoi se va redifuza în intervalul de primetime local, de la ora 23:00.

Share This