R&R Booking România vă prezintă un concert cu totul special. Două trupe aparte, ce nu sunt străine publicului român, care împreună vor crea o seară de neuitat pentru amatorii de sonorităţi folk-pagan. THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT şi IRFAN ne vor încânta auzul în Clubul Daos din Timişoara pe data de 19 aprilie 2017.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/131892920669210/
Bilete:
– 30 de lei – primele 50 de bilete
– 40 de lei – următoarele 50 de bilete,
– 50 de lei – la intrare, în ziua concertului
Info/rezervări: 0722892356

Muzica trupei IRFAN este un amestec unic de melodii şi ritmuri hipnotizante – un mix electro-acustic inspirat de tradiţiile sacre ale Balcanilor, Persiei şi a Orientului Mijlociu, cântărea ortodoxă şi patrimoniul muzical al Bizanţului şi Europei Medievale. Una dintre principalele caracteristici ale trupei este utilizarea la scară largă a vocilor etnice feminine extrem de frumoase împreună cu voci masculine puternice şi coruri, acompaniate de o mare varietate de intrumente bulgare, balcanice şi orientale (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq). Înregistrările şi concertele formaţiei Irfan călăuzesc audienţa printr-o călătorie emoţională şi spirituală dincolo de spaţiu şi timp.

THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT a luat fiinţă în anul 2003, iar de atunci duo-ul maghiar şi-a creat o semnătură artistică distinctă, care se reflectă nu doar în muzica lor, dar şi în universul vizual unic care le ilustrează compoziţia. În 2014, trupa a semnat un contract cu legendara casă de discuri germană Prophecy Productions.
The Moon and the Nightspirit invită ascultătorul în inima pădurii, în lumea de smarald a tărâmurilor fără vârstă, creând o ţesătură în care firele de misticism antic se combină cu atmosfere de vis, unde Muzica Lumii capătă o aură păgână vrăjită.

Share This