Sâmbătă, 21 Octombrie 2017, bulgarii de la Irfan vor reveni la Timișoara, pentru un concert care va avea loc în Reflektor Venue. Clubul se va deschide la ora 21:00, iar Marion Krautner (opening act) va începe concertul la ora 22:00. Pentru acest concert, biletele vor fi disponibile doar la intrare, la prețul de 20 de lei (înainte de ora 21:00), respectiv 30 de lei (după ora 22:00).

O zi mai târziu (deci Duminică, 22 Octombrie 2017), trupa va poposi din nou pe meleaguri clujene, de data aceasta în Hard Club. Pentru concertul de la Cluj-Napoca, Hard Club-ul își va deschide porțile la ora 20:00, biletele putând fi achiziționate doar în seara concertului, de la intrare, la prețul de 20 de lei bucata.

Muzica celor de la Irfan e un melanj unic de melodii și ritmuri hipnotizante – un fusion de world music electro-acustic și tradiții folk din zona Balcanilor, a Persiei și a Orientului Mijlociu.

Cu rădăcini în armoniile tradiționale bulgare, împletite cu beat-urile electronice și instrumente neconvenționale (oud, baglama saz, santour, kaval, nay, duduk și darbouka, daf, bodhran, riq) și voci ambientale – Irfan e genul de trupă pe care trebuie să o experimentezi live.

În acest moment, componența Irfan este alcătuită din:
 
Ivaylo Petrov – oud, saz, tambura, setar, sitar, santour, programming
Kalin Yordanov – voce, daf, bodhran, darbouka
Peter Todorov – darbouka, zarb, riq, electronic percussion pad
Yasen Lazarov – harmonium, kaval, nay, duduk
 
Invitate speciale::
Denitza Seraphimova – voce
Darina Zlatkova – voce
Share This