IRIS a lansat videoclipul piesei ”Noapte Nebună”. Compoziția este semnată de membrii trupei,  iar versurile sunt scrise de Liliana Ștefan.

”Noapte nebună” este cea de-a treia piesă dezvăluită de IRIS, în ultimele luni, după „Poveste fără sfârșit” și „Poți spune orice”. Melodiile vor fi incluse pe un nou material discografic semnat IRIS, ce va fi lansat la finalul acestui an.

“Am pregătit pentru fanii noștri o nouă piesă plină de energie, dar și de trăiri. La această ultimă parte ne-a ajutat foarte mult și contribuția Lilianei Ștefan, care a dat o formă lucrurilor pe care doream noi să le transmitem. Abia așteptăm să prezentăm tuturor această nouă piesă și live, așa că vă așteptăm la concerte!” – Nelu Dumitrescu, membru fondator și liderul trupei IRIS.

În toamna anului trecut, trupa IRIS a aniversat 40 de ani de activitate alături de prieteni, fani și colegi din industria muzicală românească. Primul concert aniversar IRIS40 a fost presărat cu flori de iris și cu o mulțime de alte surprize special pregătite pentru fanii trupei. Concertul aniversar a marcat și începutul unui nou capitol din povestea IRIS.

IRIS îi are în componență pe: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Balasa (chitară), George Costinescu (chitară bas).

Download/streaming link: https://MediaPro.lnk.to/NoapteNebuna

IRIS pe Spotify: http://smarturl.it/irisspotify

Share This