După o perioadă plină de concerte prin mai multe orașe din România, trupa IRIS revine în București și pregătește un concert ca nopțile nebune de vară.

”Noapte nebună” este cea de-a treia piesă dezvăluită de IRIS, în ultimele luni, după „Poveste fără sfârșit” și „Poți spune orice”. Melodiile vor fi incluse pe un nou material discografic semnat IRIS, ce va fi lansat la finalul acestui an.

Compoziția noului single este semnată de membrii trupei,  iar versurile sunt scrise de Liliana Ștefan.

Vineri, 20 iulie, începând cu ora 20.00, trupa IRIS va umple cu energie și voie bună terasa exterioară a celei mai fresh locații din București! Atmosfera liniștită și răcoroasă de pe malul râului Dâmbovița va fi zguduită de un setlist complet ce include atât piesele legendare ale trupei, cât și cele mai noi single-uri lansate de IRIS.

Fanii trupei, iubitorii de muzică bună și seri petrecute în aer liber sunt așteptați la Hop Garden, pe Splaiul Unirii, numărul 225.

În toamna anului trecut, trupa IRIS a aniversat 40 de ani de activitate alături de prieteni, fani și colegi din industria muzicală românească. Primul concert aniversar IRIS40 a fost presărat cu flori de iris și cu o mulțime de alte surprize special pregătite pentru fanii trupei. Concertul aniversar a marcat și începutul unui nou capitol din povestea IRIS.

IRIS îi are în componență pe: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator, Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălașa (chitară), George Costinescu (chitară bas).

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet, online pe iabilet.ro și la locația evenimentului (Splaiul Unirii, nr. 225).

Organizatorii au pregătit o ofertă specială pentru toți participanții la eveniment: biletul include și tapas din partea casei.

Rezervările se fac apelând numărul de telefon 0770 448 443.

Locurile rezervate vor fi anulate după 48 de ore în cazul neachiziționării biletului.

Mai multe detalii găsiți în evenimentul de pe facebook.

 

Share This