La câteva luni de la concertul aniversar #IRIS40, trupa IRIS este invitatul special al trupei Foreigner în cadrul concertului pe care celebrul grup americano-britanic îl va susține în premieră în România în data de 7 mai 2018 la Sala Palatului din București.

Dacă Foreigner se află în turneul aniversar de 40 de ani de existență, IRIS aniversează anul acesta 42 de ani de la înființare și va prezenta publicului un “Best Of” cu piese din perioada anilor 70 și până în prezent, în formula: Nelu Dumitrescu (tobe), Relu Marin (clape), George Costinescu (bass), Costi Sandu (voce) și Andrei Bălașa (chitară).

Publicul va asculta piesele care au consacrat trupa IRIS în perioada de început, multe alte compoziții care au devenit etalon pentru această trupă, dar și cele mai noi single-uri lansate de IRIS.

“Suntem onorați să cântăm din nou în deschiderea unei trupe de un asemenea calibru. A fost incredibil să urcăm pe aceeași scenă cu AC/DC sau Rolling Stones și abia așteptam următoarea oportunitate de acest fel. Iat-o că acum a venit! Suntem cu atât mai onorați de această invitație dat fiind faptul că în turnul din Statele Unite, în deschiderea Foreigner cântă nimeni alții decât Whitesnake!”, declară Nelu Dumitrescu, membrul fondator IRIS.

Accesul publicului în locația evenimentului se face începând cu ora 19:00.
Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro, precum și la casele de bilete ale Salii Palatului.
Un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Share This