JINXY VON D’ERS a lansat pe 10 decembrie 2018 primul album de studio, intitulat „TØ”.
Materialul conține 9 piese, iar ca stil se încadrează în zona alterantive rock cu influențe metal.
Albumul este disponibil în variantă fizică – CD Digipak și în format digital pe toate platformele de streaming și download.

CD-ul poate poate fi achiziționat prin intermediul Getmusic.ro, accesând următorul link: http://smarturl.it/JINXYVONDERS-TO-gtm

Varianta digitală: https://JinxyVonDErs.lnk.to/TO

este construit în jurul energiei din momentul în care s-a născut fiecare piesă de pe acest album. Am încercat pe cât posibil să păstrăm melodiile în forma lor inițială, așa cum s-au structurat pentru prima dată în sala de repetiții. Mai exact, am vrut să captăm acel moment fără să intervenim prea mult ulterior și fără să influențăm direcția pieselor în mod artificial. Câteodată nu conștientizăm importanța momentului, uităm să apreciem prezentul și tindem prea mult spre un rezultat pe care de cele mai multe ori nu îl putem controla. Acesta este .” – spune Cătălin Boltașu, chitaristul și leader-ul formației JINXY VON D’ERS.

Până în prezent, JINXY VON D’ERS a lansat trei single-uri extrase de pe albumul „TØ”: „Glow“, „Away“ şi „Sugar Rush“, iar anul acesta au câștigat titlul de “Best Alternative Newcomer” la Metalhead Awards. 

Tracklist JINXY VON D’ERS

  1. You Shot Me Down
  2. Artificial Skin
  3. Apathy
  4. Rope
  5. Room For One
  6. Sugar Rush
  7. Away
  8. Wait For It
  9. Glow 

JINXY VON D’ERS Facebook: www.facebook.com/jinxyvonders

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Share This