Juriul la Semifinala GBOB Banat (Rock-Metale), din Club Daos, de joi, 29 octombrie 2015, este compus din:

  • Emil Biebel (Viniloteca, Timișoara)
  • Claudiu Groșan (director artistic Club Flex, Arad)
  • Robert Benedek (Benediktus Production, Brașov)
  • Richard Constantinidi (director național GBOB România, Cluj-Napoca)

JURIU Emil Biebel 29octEmil Biebel a deschis primul magazin de muzică din România după ’89 și a fost primul de la noi care a inventat conceptul de excursii la concerte rock (la Budapesta, alături de Raul Dudnic), a publicat unul dintre primele fanzine din țară, a organizat primele evenimente DIY, a făcut management artistic timp de 10 ani pentru Implant pentru Refuz și este producător muzical la Timișoara. 

Anul acesta s-a deschis un loc dedicat audiofililor din Timişoara; Viniloteca este un centru de cultură care poartă sloganul: “Audiophilia, Craft Beer and Coffee, Musical Alchemy”. Magazinul de viniluri second-hand are planuri mari pe viitor, de distribuție ale albumelor noi imprimate sub formă de placă, și de lansare a unei case de discuri independente la Timișoara. 

Viniloteca oferă vouchere de reducere tuturor formațiilor înscrise în Semifinala GBOB Banat, iar Emil Biebel face parte din juriu aici.

JURIU Claudiu Grosan 29octClaudiu Groșan este, din 2010, organizator de evenimente la Club Flex (Arad), adunând pe scena acestui club sute de formații autohtone și internaționale. Claudiu Groșan este totodată solist vocal la Indefiance, debutănd în cariera artistică alături de Sheol în 1997 / 2010-3 și Vokodlok (2000). Claudiu a relansat Sheol în 2010 (câștigând locul 1 la Rock’n’Iasi 2011). Indefiance se pregătește pentru un turneu național la începutul anului 2016.

La Semifinala GBOB BanatClaudiu Groșan acordă o cântare de club la Arad.

Morsound&Co – Endorserii Morsound&Co în România (set tobe Sonor) sunt: Tavi Pilan (Cargo) și Răzvan Ristea (Luna Amară)

CZB.ro: MorSound cum a pornit? De unde a pornit ideea de magazin de scule on-line (pentru backline si sonorizare de concerte) si a cui a fost ideea?

Răzvan Slama: Morsound a pornit din vremuri imemoriale – adica conceptul. Caci de mult ma mai ocupam de electronica auxiliara de care o trupa are nevoie, adica diverse produse audio – si prietenii au botezat aceasta ipotetica firma Morsound [porecla mea era „morsanul”, deh, eram si noi copii timpiti – dar uite ca numele a ramas si in ziua de azi, cind a capatat o alta valoare.

GBOB 29octCitiți interviul integral aici.

Premiul Morsound – TOATE formațiile care participă la Semifinala GBOB Banat, primesc vouchere de reducere de la firma de accesorii muzicale online, Morsound & Co.

Premiile la Semifinala GBOB Banat (Rock-Metale) 

Pe lângă cele două locuri oferite la Finala Națională GBOB, formațiile înscrise la Semifinala din Club Daos mai pot câștiga:

  • Premiul Daos – Club Daos acordă o cântare de club la Timișoara
  • Premiul Aby Stage Bar – Mihai Răzvan Mugescu acordă o cântare de club la Râmnicu Vâlcea
  • Premiul Flex – Claudiu Groșan acordă o cântare de club la Arad
  • Premiul Benediktus Production – Robert Benedek acordă o cântare de club la Brașov

Revista Presei

Share This