Aşa cum deja a fost anunţat, MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine în 2016 cu o nouă ediţie în perioada 14-15 octombrie la Arenele Romane din Bucureşti!

După ce au fost anunţate primele formaţii: MOONSPEEL (Portugalia), IN MOURNING (Suedia) şi VOTUM (Polonia), a venit momentul să anunţăm participarea formaţiei KAMELOT (SUA) în cadrul ediţiei din acest an a festivalului.

Pentru a veni în sprijinul fanilor formaţiei Kamelot, au fost suplimentate biletele la preţul promoţional de 99 RON cu încă 250 de bucăţi. Reamintim că după epuizarea acestui lot de bilete. următoarele vor avea valoarea de 115 RON, iar în perioada festivalului 135 RON. Acestea se pot achiziţiona online (print @ home) de la www.AmBilet.ro sau în format fizic, din reţeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas).

Un bilet este valabil pentru toată perioada festivalului!

Tichetele VIP se achiziţionează separat şi sunt valabile numai însoţite de un bilet (indiferent de preţul la care a fost achiziţionat) şi au valoarea de 179 RON. Sunt disbonibile un total de 50 bilete VIP doar online (print @ home) de la www.AmBilet.ro.

www.maximumrockfestival.ro
www.facebook.com/MaximumRockFestival

KamelotCu un concept inspirat din Legenda Regelui Arthur şi o muzică maiestuoasă şi complexă, Kamelot este unul dintre cele mai importante grupuri de power metal ale momentului. Americanii, grupaţi în jurul chitaristului şi orchestratorului Thomas Youngblood, au pornit în căutarea Sfântului Graal în 1991, însă au lansat primul album, “Eternity”, abia după patru ani. Până la sfârşitul secolului aveau deja patru discuri şi, în ciuda unor importante schimbări de componenţă, nucleul de bază rămăsese neschimbat. Turneele prin toată lumea i-au făcut cunoscuţi şi apreciaţi în rândul publicului iubitor de metal şi melodie, iar albumul conceptual “Black Halo” (2005), inspirat din marea creaţie dramatică “Faust” a lui Johann Wolfgang Goethe le-a oferit de-a lungul timpului ocazia să colaboreze cu artişti precum Snowy Shaw sau Alissa White-Gluz, în rolul diferitelor personaje ale dramei. În 2011 solistul vocal Roy Khan a părăsit trupa al cărei colaborator fidel fusese timp de ani de zile, iar în locul său a sosit Tommy Karevik, unul dintre cei mai apreciaţi frontmani ai zonei power-progressive.

Anul 2015 le-a adus celor de la Kamelot lansarea albumului “Haven” (Napalm Rec), – clasat pe locul 6 în US Independent Albums /Billboard – cu noi colaborări de marcă: Charlotte Wessels (Delain), Troy Donockley (Nightwish) şi Alissa White-Gluz (Arch Enemy). Un an mai târziu, americanii vor cânta pentru prima dată la Bucureşti, într-un spectacol ce se anunţă de zile mari.

Share This