Holograma lui Ronnie James Dio ajunge la București la Arenele Romane (cort încălzit) pe 17 decembrie, alături de membrii Dio Disciples! Show-ul face parte din turneul internațional “Dio Returns”!

În deschiderea concertului vor cânta Kempes și Scarlet Aura.

KEMPES

Ovidiu Ioncu ‘Kempes’, liderul trupei Kempes și fostul solist al formațiilor Cargo și Rezident EX revine la Arenele Romane pentru a deschide shoul DIO Returns.

Cu 8 albume lansate pe scena rock-ului românesc, dintre care 6 alături de Cargo, unul cu Rezident EX și unul cu Kempes, Ovidiu Ioncu, una dintre vocele emblematice ale rock-ului românesc promite un show memorabil pe data de 17 Decembrie.

În momentul de față Kempes înseamnă:
Ovidiu Ioncu “Kempes”- voce;
Alin Moise- chitară, backing voice;
Ștefan Buta- bass, backing voice;
Sebastian Natas- tobe, backing voice.

SCARLET AURA

După concerte susținute în România dar și în străinătate, după un turneu alături de Tarja Turnunen și Angra și deschideri pentru formații precum Accept, Helloween, Sabaton, Doro Pesch și mulți alții, Scarlet Aura revine pe scena Arenelor Romane în deschiderea concertului ‘Dio Returns’.

Cu vocea inconfuntabila a Aurei Dănciulescu, formația promite un show de Melodic Metal care va încinge atmosfera de la primele acorduri.

În momentul de față Scarlet Aura înseamnă:
Aura Dănciulescu-voce
Mihai Thor Dănciulescu-chitară și voce
Cătălin Ungureanu-bass și voce
Sorin Ristea-tobe

PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES

Vă invităm să citiți mai jos regulile de acces și programul evenimentului dar și multe alte informații utile despre concert.

ATENȚIE: FUMATUL în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS! Se fumează doar în locurile special amenajate.

Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele încep la ora 19:30

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 19:00 dar puteți veni la orice oră doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle primesc o brațară cu care vor intra în zona dedicată. Odată intrați în incinta Arenelor Romane nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit și este permis doar dacă acetia sunt însoțiți de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet și doar însoțiți de un adult posesor de bilet valid. Accesul în zona Golden Circle din fața scenei se face pe bază de brațară care va fi pusă la intrare.

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță marcate ca atare. Normele de siguranță le găsiți mai jos. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

INFORMAȚII UTILE

Este interzis în zona de concert:
-accesul cu arme sau obiecte periculoase
-accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival

-accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel
-umbrele (concertul are loc în cort încălzit)
-aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
-aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea vă rugăm să lăsați animalele de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazăm pe buna educație și bunul simț al participanților la festival.

PROGRAM
Open Doors: 19:00
Scarlet Aura: 19:30-20:00
Kempes: 20:20-21:10
DIO:21:40-23:10

OBLIGAȚIILE PUBLICULUI

-să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL;
-să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale și de distracție, pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria “obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor;
-să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă;
-să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă;
-publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunturile și afișele expuse de organizator în incintă ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor;
-să fumeze numai în locurile fără pericol de incendiu, special amenajate și marcate.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara la următoarele prețuri:
-PRESALE: 95 Lei Acces General, 119 Lei Golden Circle-până pe 17 decembrie
-LA INTRARE: 110 Lei Acces General, 140 Lei Golden Circle-în limita biletelor disponibile

Un eveniment METALHEAD.

Share This