Două dintre cele mai iubite trupe româneşti ale momentului, KEMPES şi TAINE, se întorc anul acesta la Posada Rock!

Două nume mari ale rockului românesc, cu stiluri muzicale diferite, revin anul acesta la Câmpulung Muscel: KEMPES, care va concerta în recital pe 2 septembrie, și TAINE, care va urca pe scena Posada Rock pe 1 septembrie.

KEMPES este trupa formată în jurul lui Ovidiu „Ioncu” Kempes, vocea de aur a rockului românesc, cunoscut pentru cariera sa alături de Cargo şi Rezident EX. Prezența sa pe scena Posada Rock va fi o „Regăsire”, așa cum este intitulat cel mai recent material discografic, după ce publicul a cerut insistent revenirea sa la Câmpulung în urma recitalului energic susţinut în 2014. Ovidiu „Ioncu” Kempes va cânta la Posada Rock 2017 alături de Bogdan Ştefan Buta (bass), Sebastian Nataş (tobe), Alex Vișan (chitară) și Iustin Petrescu (chitară).

TAINE are în spate o carieră de aproape 25 de ani, timp în care a crescut constant, devenind una dintre trupele fanion ale metalului progresiv autohton şi având o istorie strâns legată de Posada Rock (locul al treilea în 1994, marele premiu în 1997, recital în 2011). În componenţa Andy Ionescu (voce, chitară), Teo Pop (tobe), Alexei Nichiforof (bass) şi Petre Iftimie (chitară), TAINE va oferi la Câmpulung Muscel un show special, presărat cu multe surprize.

KEMPES şi TAINE sunt primele trupe româneşti care se alătură headlinerilor internaţionali DIRKSCHNEIDER, EVERGREY, SOEN şi FIREWIND la Posada Rock 2017. În curând vom anunța şi alte formațiile autohtone care vor cânta în recital.

Mai multe informaţii găsiţi pe www.posadarock.com.

Share This