Odată cu startul primei ediţii SoundArt Festival, organizatorii anunţă primele trei trupe pentru anul viitor.

Klimt 1918, Koneskin şi Methadone Skies şi-au confirmat prezenţa la SoundArt Festival 2018.

Klimt 1918 este una dintre nenumăratele trupe unice din catalogul Prophecy şi probabil cel mai cunoscut nume al Italiei când vine vorba de Shoegaze/Rock/New Wave.

Cu un sound care îmbină melancolia celor de la The Cure şi Tears for Fears cu euforia crescendo-urilor Post Rock şi alte influenţe, Klimt 1918 reuşeşte să creeze o atmosferă şi o muzică unică.

Koneskin sunt un trio de muzicieni din Italia ce explorează zona progressive/experimental/post-rock. Cei trei vin din zone muzical foarte diferite. Trupa este formată din Sergio Ponti (baterie), cunoscut de publicul român pentru colaborările cu Dordeduh şi Sunset în the 12th House, Gabriele Zoccolan, un chitarist care a studiat intens chitară clasică şi acustică, recunoscut pentru multiple colaborări la nivel internaţional şi Feryanto Demichelis, câştigător a peste 70 de premii internaţionale pentru pian şi colaborator activ al bassistului Ezio Bosso şi al lui Ace (Skunk Anansie). Koneskin au lansat albumul de debut “Liberty Place” în 2014.

Methadone Skies s-au înfiinţat în 2009 în Timişoara, reuşind să lanseze patru albume până în acest moment. Stilul trupei se poate încadra în psychedelic/progressive/stoner/metal. Cu o activitate live continuă, Methadone Skies au urcat pe scenă alături de trupe precum Samsara Blues Experiment, Monkey3, My Sleeping Karma, Dyse, Toner Low.

Detalii despre abonamente, locaţie şi alte informaţii vor fi comunicate în curând.

Prima ediţie SoundArt Festival are loc în Quantic Club în perioada 4-7 mai.

Programul primei ediţii SoundArt Festival, reguli de acces şi alte informaţii pot fi găsite pe pagina de facebook a evenimentului.

Share This