După ani de aşteptare şi zeci de zvonuri, fanii Korn au de o veste bună: trupa va cânta anul acesta pentru prima dată la Bucureşti! Concertul va avea loc pe 3 august, la Arenele Române, şi marchează cea de-a două vizită a trupei în România, după prezenţa în cadrul ediţiei 2010 a festivalului Peninsula din Târgu Mureş.

Korn este una dintre cele mai cunoscute trupe din lume ale curentului nu metal, având peste 20 de ani de carieră de-a lungul căreia au reuşit să-şi păstreze un loc fruntaş în lista preferinţelor iubitorilor acestui gen. Muzica trupei a fost întotdeauna specială şi a surprins încă de la început, fiind greu de încadrat în perimetrul unui singur gen. Deşi în stilul lor să regăsesc numeroase influenţe de la Metallica, Nirvana, Led Zeppelin, Alice in Chains, Sepultura, Faith No More, Red Hot Chili Peppers, Duran Duran, Rage Against the Machine, Slayer, Pink Floyd, Biohazard, Nine Inch Nails, Beastie Boys, Black Sabbath sau Anthrax, mare parte din muzica lor a fost inspirată şi din cultura hip hop. Alternative metal, alternative rock, grunge metal, post-grunge, hard rock, rap metal, funk metal, groove metal sau industrial metal sunt doar câteva dintre etichetele muzicale aplicate stilului Korn, aceasta fiind de altfel prima trupa asociată curentului nu metal. Mai mult decât atât, în cartea “Nu-metal: The Next Generation of Rock & Punk”, Korn a fost situată pe poziţia a treia în clasamentul celor mai bune trupe de nu metal din lume.

korn-3aug

Anul acesta, Korn va ajunge pentru prima dată şi la Bucureşti, în formula Jonathan Davis (voce, cimpoi), James “Munky” Shaffer (chitară), Brian “Head” Welch (chitară, backing vocal), Reginald “Fieldy” Arvizu (bass) şi Ray Luzier (tobe, percuţie).

Concertul va avea loc pe 3 august, la Arenele Romane, şi va include cele mai tari hituri dar şi piese de pe primul album al trupei, cu ocazia celei de-a 20-a aniversări. În deschidere publicul va putea să-i vadă pe: Point Blank (Macedonia), Coma, Implant pentru Refuz şi Dj Hefe.

Bilete disponibile pe www.myticket.ro şi eventim.ro la preţul de 160 lei. Pentru cei mai înfocaţi fani există şi o categorie specială de bilete early entry, în număr limitat, ce le va asigura accesul mai devreme în spaţiul de eveniment. Acestea costă 200 de lei. În ziua evenimentului, la intrare, biletele rămase disponibile vor putea fi achiziţionate la preţul de 180 de lei.

Share This