Kratos-marFormaţia Kratos anunţă apariţia noului material! Evenimentul va fi marcat de o lansare cu concert, care va avea loc vineri 6 mai 2016, în Club Fabrica (Bucureşti). Biletele costă 20 de lei şi s-au pus deja în vânzare prin reţelele de distribuţie fizică şi online bilet.ro şi iabilet.ro.

Kratos este încadrată de presa de profil, că fiind o combinaţie de gothic, doom şi melodic metal, însă descrierea cea mai apropiată de realitate ar fi mult mai simplă: symphonic dark metal.

Înfiinţată în toamna anului 1996, trupa a înregistrat în 1997 primul demo, intitulat “The Essence”, apoi în 1999 primul LP, “Looking Behind The Mirror…”, album cu vânzări foarte bune la vremea lui. Grupul a trecut apoi printr-un lung proces de transformări, timp în care a susţinut concerte în ţară şi în străinătate şi a lansat trei single-uri, “Reverse Effect” în 2000, “Beyond Knowing” 2010 şi “It’s Empty II” în 2013.

Kratos-ArlechinoÎn 2016 Kratos devine prima formaţie românească produsă de o casă de discuri finlandeză. Trupa semnează cu Inverse Records, care va lansa noul album: “Arlechino”. Numele este inspirat de faptul că muzica, textele şi ideologia acestui album, cât şi conceptul show-ului din 6 iunie formează un tot unitar ce dezvăluie un puzzle psihologic, precum jocul unui arlechin. Muzica de pe noul material este dominată de voci teatrale care fac parte dintr-o construcţie deosebită, fiind susţinute de pasaje simfonice şi balansate de momente atmosferice, apăsătoare şi intrigante prin intermediul sunetelor de nicovală.

Concertul de lansare din Club Fabrica va fi unul cu totul special, deoarece muzica metal va fi contopită cu muzică clasică, prin participarea cvintetului de coarde Bella Musica, o premieră live atât pentru formaţie, cât şi pentru ansamblu!

Trupele invitate şi restul detaliilor vor fi comunicate în curând.

Bilete:
http://www.bilet.ro/event.php?id=7499
https://www.iabilet.ro/bilete-concert-de-lansare-al-noului-album-kratos-alături-de-cvintetul-bella-musica-25117/
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/197659800601351/

Club Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucureşti). www.fabrica-club.ro
Vineri 6 mai 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 – staţia Gramont.
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu produse aduse din afară clubului. Stand de CD-uri şi tricouri la acest concert.

Share This