Kreator, Decapitated şi Dagoba cântă la Bucureşti pe 25 ianuarie 2018 la Arenele Romane (cort încălzit) în cadrul primului mare show de metal al anului! Concertul face parte din turneul Kreator“Gods Of Violence”, nume purtat şi de cel mai recent album al germanilor, turneu care ajunge în sfârşit şi în România!

Biletele se găsesc în vânzare pe iabilet.ro, în magazinele Flanco şi în reţeaua iabilet.ro/reţea aici: http://www.iabilet.ro/bilete-concert-kreator-decapitated-si-dagoba-29837/. Primele 200 de bilete earlybird până pe 15 noiembrie au preţ special!

Kreator se întoarce la Bucureşti după prestaţia de la Metalhead Meeting 2016. Vin cu un nou album, “Gods of Violence” care a fost primit foarte bine atât de fani, cât şi de presa de specialitate. Cu nu mai puţin de 35 de ani de activitate, timp în care şi-au câştigat un loc în careul de aşi numit ‘Big 4 of Teutonic Thrash Metal’ alături de Destruction, Sodom şi Tankard, Kreator va urca pe scena Arenelor Romane unde va interpreta piese atât de pe cel de al 14-lea lor material, cât şi de pe albumele intrate deja în istoria Thrash Metalului.

Decapitated revin şi ei în Bucureşti după ce ultima oară au cântat în primvăra lui 2016 în Fabrica. De la ultima lor venire, polonezii au mai lansat un album intitulat “Anticult”. Acest lucru s-a întâmplat pe 7 Iulie. Despre “Anticult”, Vogg a declarat că toţi membrii formaţiei au participat activ la compunerea sa, iar rezultatul s-a văzut, discul fiind foarte bine primit de presa de specialitate.

Dagoba împlineşte anul acesta 20 de ani de existenţă, timp în care au lansat 7 albume, dintre care ultimul, “Black Nova”, a apărut pe 25 August. Bazele formaţiei au fost puse de Pierre ‘Shawter’ Maille în 1997 iar primul album a fost lansat în 2003. Formaţia a continuat să crească atrăgând atenţia mai multor artişti ai scenei metal internaţionale. Ca urmare, pentru album “What Hell Is About” francezii au colaborat cu Simen Hestnaes, cunoscut mai bine ca ICS Vortex (Dimmu Borgir, Arcturus, Borknagar). Au urmat apoi deschideri pentru Machine Head şi Metallica şi un turneu alături de In Flames şi Sepultura. În momentul de faţă Dagoba înseamnă Pierre ‘Shawter’ Maille – voce, Werther Ytier – bass, Jean-Laurent ‘JL’ Ducroiset – chitară şi Nicolas Bastos – tobe.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara la următoarele preţuri:

  • Earlybird: 99 Lei Acces General, 145 Lei Golden Circle (în faţa scenei) – primele 200 de bilete, până pe 15 noiembrie;
  • PRESALE : 115 Lei Acces General, 165 Lei Golden Circle (în faţa scenei) – până pe 15 ianuarie
  • LA INTRARE: 125 Lei Acces General – în limita biletelor disponibile

Sunt în vânzare doar 300 de bilete Golden Circle şi 1300 Acces General. Zona Golden Circle se află în faţa scenei şi este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară textilă (pe care o primiţi la intrare).

Un eveniment METALHEAD.

Share This