În urma unui accident de motocicletă în care a fost implicat unul dintre membri, Marchosias nu mai pot cânta în cadrul evenimentului din Hard Club. Kroppen va deschide concertul Akral Necrosis de la Cluj. Metal neprietenos din Slatina, robust și categoric – în esență, un sound la obiect, gata să sucească cefe pe 17 mai la Hard Club. Biletele vor fi disponibile în seara concertului la intrarea în club. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Marchosias au transmis următorul mesaj:

“Cu părere de rău, de data aceasta venim cu vești proaste. Din păcate, suntem nevoiți să amânăm revenirea noastră pe scenă. Nu vom putea fi prezenți pe data de 17 mai alături de prietenii noștri de la Akral Necrosis. Evenimentul va avea în continuare loc în Hard Club (Cluj). Deși ne-am dorit mult să ne revedem, colegul nostru (chitarist) a avut un accident cu motorul și deși e aproape întreg, perioada de recuperare necesară ne împiedică să susținem concertul. Noi îi dorim însănătoșire grabnică și sperăm să urcăm pe scenă cât mai curând!”

Akral Necrosis revin la Cluj pe 17 mai, joi, în Hard Club, pe traseul unui turneu-fulger prin trei dintre cele mai importante orașe din țară, denumit Festering Spring Tour. Trupa Akral Necrosis pregătește un setlist de 80 de minute în care vor fi incluse piese în premieră de pe viitorul album, anunțat să între în înregistrări anul acesta.

După un an sabatic în privința activității live, timp acordat pentru conceperea de material nou, Akral Necrosis se pregătește din nou de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album, intitulat “Underlight”, prin Loud Rage Music, material primit cu satisfacție de fani și bine receptat de presa internațională datorită unui black metal tăios și lipsit de menajamente, augmentat cu pasaje surprinzătoare pentru gen.

“Underlight”, ultimul album Akral Necrosis, poate fi ascultat la acest link:
https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight

Pagina eventului pe FB: https://www.facebook.com/events/1809295829101572/

Share This