Una dintre cele mai reprezentative trupe de Post Metal din România, Kultika, anunță lansarea unei colecții de videoclipuri în viitorul apropiat. Iată ce au avut de spus membrii trupei despre acest demers:

“În ultima perioadă am lucrat la o colecție de clipuri împreună cu Alexandru Das a căror fundament reprezintă concertul nostru din Reflektor Venue, desfășurat la sfârșitul anului trecut. Conceptul vizual este o dezvoltare a temelor create de Alexandru Das pentru ultimul nostru material, EP-ul Pursuance.
Pe parcursul următoarelor săptămâni vă vom prezenta un rezultat, sperăm noi suprinzător, o dimensiune nouă a trupei Kultika în care încercăm să redăm o parte din energia live a proiectului nostru într-un spectru eclectic care în primul rând să ne fie nouă ca și creatori, familiar și motivant.
Lansarea primului clip va fi în data de 12 martie, ocazie cu care lansăm și o invitație la următorul nostru eveniment, ce va fi organizat de Haywire Booking, în data de 14 aprilie împreună cu trupa Mental Arhitects din Bulgaria.”

Cel mai recent produs de studio al trupei, EP-ul Pursuance, a apărut în vara anului trecut via Loud Rage Music, prefațând noul album preconizat a fi lansat în curând. Videoclipul piesei “Do You Want to See the Splendor?” este disponibil aici:

Contacte:

Kultika
https://www.facebook.com/kultika/

Loud Rage Music
www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com

Share This