L.O.S.T. a lansat o nouă melodie, “World War Cup”, care va face parte din coloana sonoră a filmului de scurt metraj animat cu acelaşi nume. Videoclipul, produs de către Răzvan Răduţă (Oldboy Studio), poate fi urmărit mai jos:

Melodia poate fi descărcată sau ascultată online şi aici: https://UMRDD.lnk.to/WWCNe

Vlad Buşcă, bassistul formaţiei, a declarat: „“World War Cup” este primul single oficial de pe următorul album L.O.S.T. pe care sperăm să îl finalizăm la final de 2016. Deasemenea, nu ştiu dacă este o premieră pentru scena metal, dar pentru noi este cu siguranţă prima colaborare de acest gen cu lumea filmului. Am primit cu surprindere dar şi bucurie propunerea producătorilor de a compune special o melodie pentru film, am discutat şi analizat împreună povestea respectivă şi am încercat să recreăm atmosfera personajelor principale, atât prin versuri cât şi prin muzică.”

lost-wwc-coverMihai Mitrică, producătorul filmului, a spus despre proiect următoarele: „“World War Cup” este o poveste despre regrete şi amintiri care vindecă. Doi veterani de război se întâlnesc pentru a vedea împreună un meci de fotbal, pe care amintirile lor îl transformă într-o adevărată confruntare pe câmpul de luptă. Cu regretul de a fi făcut în război o greşeală de neiertat, cei doi se imaginează acum câştigători pe terenul de fotbal, iar victoria le vindecă frustrările din tinereţe. Scurt metrajul de animaţie regizat de Sebastian Cosor are premiera programată pentru luna decembrie a acestui an, iar coloana sonoră este susţinută de o piesă originală semnată L.O.S.T.. Melodia surprinde perfect atmosfera poveştii şi traduce stările personajelor principale într-o muzică intensă şi dinamică.”

Melodia a fost înregistrată la Mentor Rock Studio (Costin Neamţu şi Mihai Mugescu), Studio B (Cristian Iancu) şi Taine Multimedia (Andy Ionescu). Mixajul a fost realizat de către Alin Petruţ (Gothic), masterizarea de către Luculescu Alin Gabriel iar grafica a fost semnată de către Andrei „Max” Korony.

Discografia L.O.S.T. poate fi găsită aici:
“Last Breath” (2005) – https://Meta4.lnk.to/LOST-LastBreath
“Remains of Pain” (2010) – https://meta4.lnk.to/LOST-RemainsOfPain
“Live at Metalhead Meeting” (2014) – https://lost.lnk.to/LiveMetalheadMeeting2013

Pentru doritorii din străinătate, cd-urile pot fi cumpărate de pe Amazon sau de la acest link: http://smarturl.it/PHD-LOST

lost-band-photoComponenţa L.O.S.T.:
BB Hanneman (chitară, voce)
Vlad Buşcă (bass, voce)
Adrian Dumitrescu (chitară)
Dragoş Halmagi (keyboards)
Alex „Gomez” Dăscăloiu (tobe)

Info Word War Cup:
www.world-war-cup.com
www.facebook.com/wwcupfilm

Contact L.O.S.T.:
www.facebook.com/wearelost
L.O.S.T.Romania@gmail.com
www.we-are-lost.com

 

Share This