Vineri în 3 ianuarie 2020 clubul Capcana va invită la prima cântare LIVE din noul an, concertul de tribut Bon Jovi cu trupa Born Jovi din Ungaria de la ora 20.00.

 

Born Jovi s-a format la începutul lui 2019 dintr-o mână de muzicieni profesioniști pasionați de muzica celei mai tari trupe de melodic hard rock de astăzi, Bon Jovi. Formația își proiectează publicul în anii 80-90 interpretând hituri precum Living on a Prayer, Runaway, Keep the Faith, It’s my life, Blaze of Glory, dar setlist-ul lor include și cele mai mari hituri Bon Jovi din perioadele ulterioare.

Amestecând elementele puternice și melodice ale muzicii lui Def Leppard cu sensibilitatea eroului clasei muncitoare Bruce Springsteen (una dintre principalele influențe ale Bon Jovi), Bon Jovi a creat un sub-gen sonor melodic, profesionist în hard rock, care este plăcut de un public extrem de mare și variat.

În deschiderea concertului va cânta trupa de hard rock Velorex din Ungaria.

Accesul la concert costă 35 lei, iar biletele se pot achiziționa online de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-bon-jovi-tribute-cu-born-jovi-tba-in-capcana-49271/ sau în seara concertului.

 

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/772995859839814/

 

 

 

 

 

 

 

Share This