Joi, 12 octombrie, VAMA va lansa cel mai nou album, “Better”, printr-un show la Sala Polivalentă.

Rezultat al colaborării dintre Vama şi producătorul muzical englez James Lewis, albumul se va auzi pentru prima dată integral şi live în show-ul de la Sala Polivalentă.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara dar şi în reţelele Eventim şi bilete.ro.

Biletele au următoarele preţuri:
Pe teren – Ultras – 230 lei
Pe teren – Fans – 150 lei
Acces General – 85 lei
În tribune – Categoria A – 260 lei
Categoria B – 195 lei
Categoria C – 100 lei

De asemenea, găsiţi în vânzare şi un Supliment Meet & Greet la preţul de 480 lei, valabil doar cu bilet cumpărat separat. Suplimentul include: întâlnire informală cu VAMA înaintea concertului, tricou Vama, cană Vama şi poster cu autografele membrilor trupei.

La intrare biletele vor avea următoarele preţuri:
Pe teren – Fans – 170 lei
Acces General – 105 lei
În tribune – Categoria A – 280 lei
Categoria B – 200 lei
Categoria C – 115 lei

PROGRAM

Acces – 18:30
Concert – 20:00
Autografe – 23:00

REGULI DE ACCES

Accesul publicului este permis începând cu ora 18:30, iar spectacolul începe la ora 20:00, astfel va rugăm să alocaţi timp suficient pentru drum, parcare, acces şi orice alte activităţi ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid.

După validarea biletului fiecare spectatorii vor primi câte o brăţară care le va permite accesul în zona dedicată fiecăruia dintre ei.

Accesul copiilor cu vârste peste 2 ani este permis pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Copiii sub 2 ani beneficiază de acces gratuit, dar trebuie să fie însoţiţi de cel puţin un părinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceţi căşti speciale pentru protecţia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, vă rugăm ca pe toată durata spectacolului să îi ţineţi pe cei mici în braţe.

Deţinătorii de bilete pot fi controlaţi la intrarea în locaţie pentru a se asigura respectarea regulilor anunţate. Spectatorii sunt rugaţi să păstreze permanent biletele asupra lor.

Posesorii suplimentelor Meet&Greet vor fi contactaţi şi informaţi personal de programul întâlnirii cu trupa.

JETOANE

– În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate;
– Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă;
– Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

INFORMAŢII UTILE

Este interzis:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase;
– accesul cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul Sălii Palatului;
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel;
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil);
– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
– consumul de droguri sau de alte substanţe ilegale în locaţia unde se desfăşoară evenimentul constituie infracţiune şi va fi pedepsită conform prevederilor legale în vigoare!

OBLIGAŢIILE PUBLICULUI

– să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor;
– să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incinta de făclii, artificii, petarde, torţe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanţe toxice, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanţe sau obiecte), obiecte artizanale şi de distracţie, pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria “obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea şi propagarea incendiilor;
– să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afişele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă;
– să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă;
– publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunţurile şi afişele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum şi să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenţiei în situaţii de urgenţă sau a celor care semnalează existenţa unui pericol pentru viaţa persoanelor.

Un eveniment Agenţia de Vise şi BestMusic Live Concerts.

Share This